Καλημέρα Ελλάδα: Στο σκοτάδι το στούντιο της εκπομπής – Η αντίδραση του Παπαδάκη

Δευτερόλεπτα πριν βγει στον «αέρα» η εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” έσβησαν τα φώτα μέσα στο στούντιο με τον Γιώργο Παπαδάκη και τους συνεργάτες του να αντιμετωπίζουν με χιούμορ την κατάσταση. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο. Ο παρουσιαστής σχολίασε “με το που βγήκαμε στον αέρα “έπεσαν” τα φώτα. Καλύτερα δεν είναι έτσι; Καλημέρα Ελλάδα!”.

“Σε λίγο θα πούμε είδαμε το φως το αληθινό” πρόσθεσε. Μετά έκαναν αντίστροφη μέτρηση και επανήλθε ο κανονικός φωτισμός στο στούντιο.

“Επειδή κάποιοι λένε ωραίο ξεκίνημα, μας κάνατε έκπληξη… Όχι ήταν έκπληξη και για εμάς, αιφνιδιαστήκαμε!” τόνισε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Στις αρχές του μήνα τα φώτα είχαν σβήσει όταν ο Γιώργος Παπαδάκης είχε μόλις υποδεχθεί την Αθηνά Λινού και συζητούσαν για τον κορονοϊό. Ξαφνικά το στούντιο βυθίστηκε στο σκοτάδι. Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Χρύσα Φώσκολου ήταν μέσα στο σκοτάδι, αλλά η κ. Λινού ήταν η μόνη φωτισμένη καθώς ήταν σε σύνδεση από το γραφείο της. “Έσβησαν και τα φώτα την ώρα που σας ακούμε και έχουμε φτιάξει μια ωραία… ατμόσφαιρα εδώ στο στούντιο” είπε ο παρουσιαστής. “Εγώ είμαι μια χαρά με τα φώτα! Δεν ξέρω για σας” είπε η καθηγήτρια επιδημιολογίας. “Εμείς είμαστε σε ημίφως, αλλά δεν πειράζει φωτιζόμαστε από εσάς” ανταπάντησε ο Γιώργος Παπαδάκης και συνέχισαν τη συζήτηση μέσα στο σκοτάδι για λίγη ώρα.

Δείτε το απόσπασμα:

Το ίδιο είχε συμβεί και στις 28 Μαΐου κατά τη συζήτηση του Γιώργου Παπαδάκη με τον Δημοσθένη Σαρηγιάννη. Ο καθηγητής του ΑΠΘ ήταν μέσω σύνδεσης Skype και δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, αλλά όλοι οι υπόλοιποι βρέθηκαν στο σκοτάδι.

“Μας τα λέτε και έχουμε ατμόσφαιρα, είμαστε ρομαντικά” είπε ο παρουσιάστης, με τον κ. Σαρηγιάννης να απαντά με χιουμοριστικό τρόπο για τη θέα πίσω από τον Γιώργο Παπαδάκη. Παθών ήταν και ο κ. Σταμπουλίδης τον Φεβρουάριο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ