Ο ΣΚΑΪ “τα έσπασε” με τον Γιώργο Τσαλίκη – Καταγγέλλει το συμβόλαιό του

Δεν θα παρουσιάσει όπως φαίνεται το Big Brother ο Γιώργος Τσαλίκης, καθώς ο ΣΚΑΪ ενοχλήθηκε ιδιαιτέρως με τη στάση του τραγουδιστή, ο οποίος ανακοίνωσε με δηλώσεις του on camera, τη συνεργασία. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Τσαλίκης δέχθηκε τηλεφώνημα από υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού και του ανακοινώθηκε δεν θα προχωρήσει τελικά η συνεργασία μαζί του. “Θεωρεί ο ΣΚΑΪ ότι καταστρατηγήθηκαν οι κανόνες εχεμύθειας ανάμεσα σε ένα κανάλι και σε έναν μελλοντικό συνεργάτη. Ο ΣΚΑΪ ενοχλήθηκε πάρα πολύ από τη δήλωση του Τσαλίκη που ουσιαστικά προανήγγειλε εκείνος τη συνεργασία με το κανάλι. Θεωρεί ο ΣΚΑΪ ότι, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, τα κανάλια πρέπει να έχουν την πρωτοβουλία ανακοίνωσης οποιαδήποτε συνεργασίας. Άρα πριν από λίγο ο Τσαλίκης ενημερώθηκε ότι ο ΣΚΑΪ θα καταγγείλει το συμβόλαιό του και δεν είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε συνεργασία” ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ανάλογες ήταν και οι πληροφορίες που μετέδωσε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» στο ΟPEN, η οποία ανέφερε ότι ο ΣΚΑΪ θα προβεί σε καταγγελία σε βάρος του Γιώργου Τσαλίκη για λόγους εχεμύθειας. Όπως τόνισε η δημοσιογράφος, ο τραγουδιστής δεσμευόταν να μην αποκαλύψει οτιδήποτε για τους όρους της σύμβασής του αλλά και για το περιεχόμενο. Μάλιστα, εάν δεν τηρούσε τη δέσμευση, προβλεπόταν οικονομική ρήτρα.

“Το θέμα ξεκίνησε όταν ο Τσαλίκης ανακοίνωσε στο αεροδρόμιο, ερχόμενος από την Αυστραλία, ότι είναι ο βασικός παρουσιαστής του Big Brother και είπε και άλλα πράγματα που συνήθως ανακοινώνει το κανάλι. Υπήρχαν και λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του. Έτσι θα γίνει καταγγελία για λόγους εχεμύθειας. Από εκεί και πέρα από τον ΣΚΑΪ λένε ότι δεν θα του προταθεί κάτι άλλο” είπε η Έλενα Πολυκάρπου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ