“Βόμβα”: Ο Γιώργος Τσαλίκης αποκάλυψε ότι θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής ριάλιτι

Σαν “βόμβα” έσκασε η είδηση ότι ο Γιώργος Τσαλίκης θα είναι ο παρουσιαστής του νέου κύκλου του Big Brother στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός τραγουδιστής επέστρεψε από την περιοδεία του στην Αυστραλία και φτάνοντας στο αεροδρόμιο αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες, παρότι από το κανάλι δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση. Ο Γιώργος Τσαλίκης είπε ότι υπέγραψε συμβόλαιο πριν από δύο μήνες και τόνισε ότι θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής, διαψεύδοντας κάποιες φήμες που κυκλοφορούσαν για άλλα πρόσωπα.

“Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, έχω υπογράψει συμβόλαιο πριν φύγω. Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother. Το συμβόλαιό μου είναι 1+1 χρόνο, ένα ισχυρό συμβόλαιο, όπως πρέπει. Δεν είπα δύσκολα το “ναι” για το Big Brother γιατί με τον ΣΚΑΪ έχω μια πολύ καλή σχέση. Τα τελευταία χρόνια έχουμε συζητήσει διάφορα project και το είπα το “ναι” σχετικά εύκολα. Mου αρέσει πάρα πολύ το project. Το παρακολουθούσα όπως ξέρετε και σχολίαζα. Το κρατήσαμε όπως έπρεπε, δεν έκανα δηλώσεις. Moυ αρέσουν οι προκλήσεις. Νιώθω ασφάλεια διότι υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι θα κάνουμε ένα προϊόν όπως πρέπει και θα φροντίσω να το κάνω με τον καλύτερο τρόπο” δήλωσε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Όταν ρωτήθηκε εάν έχουν συζητήσει με τον σταθμό για άλλα πρόσωπα που θα τον πλαισιώνουν, απάντησε: “Όχι… Ήξερα ότι συζητούσαν για κάποια άτομα στον σχολιασμό”.

“Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα θα είναι στο πάνελ. Το δικό μου ρεπορτάζ λέει ότι κάποια στιγμή στην πορεία ο ΣΚΑΙ είχα κάνει αλλαγή σχεδίων και ήθελαν να βάλουν τον Γκουντάρα, γι’ αυτό τονίζει τώρα ο Τσαλίκης ότι είμαι εγώ ο κεντρικός παρουσιαστής. Βέβαια, νομίζω ότι ο Γκουντάρας και η Κάκκαβα θα κάνουν εκπομπή το Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ” σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 μεταφέροντας τις δικές του πληροφορίες.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ