“Απασφάλισε” ο Τσαλίκης για το μπέρδεμα με τον ΣΚΑΪ και το Big Brother

Ο Γιώργος Τσαλίκης προκάλεσε έναν χαμό χθες όταν ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει την παρουσίαση του Big Brother. Στη συνέχεια αρκετοί έσπευσαν να τον αμφισβητήσουν, καθώς το κανάλι είναι αυτό που συνήθως ανακοινώνει τις νέες συνεργασίες.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο παρουσιαστής ανέφερε ότι “με ρώτησαν αν είμαι σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ και απάντησα ότι δεν συζητάω με τον ΣΚΑΙ, διότι έχω ένα συμβόλαιο, το οποίο όπως σας είπα χθες έχει υπογραφεί πριν φύγω στην Αυστραλία. Η ισχύς του συμβολαίου είναι από τις 15 Απριλίου συγκεκριμένα για την παρουσίαση του Big Brother. Όπου είπα ότι είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής και σου λέω τώρα τα καθήκοντά μου ως παρουσιαστής ξεκινάνε στις 20 Αυγούστου. Μας είχαν πει ότι 20 Αυγούστου με 20 Σεπτέμβρη θα βγει το πρώτο επεισόδιο στον αέρα”.

“Δεν είμαι αγχωμένος με τον νέο ρόλο, καθόλου! Είμαι πολύ χαρούμενος. Αλλά χθες ήρθα περιχαρής από την Αυστραλία και στην ερώτηση απάντησα ότι έχω συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ, που είναι γεγονός. Δεν τρελάθηκα να αρχίσω να ανακοινώνω εκπομπές, γιατί σήμερα άκουσα διάφορα. Δεν ξέρω αν δυσαρεστήθηκε ο ΣΚΑΙ, φαντάζομαι ότι μετά από 22 χρόνια έχω τη συναίσθηση να καταλαβαίνω για ποιο λόγο μπορεί να ανακοινώνω ότι είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής μιας εκπομπής. Δεν το έκανα τυχαία… Μου άρεσε να δώσω το στίγμα μου, γιατί αυτό είναι που ισχύει. Επίσης, δεν φαντάζομαι εκπομπές, άκουσα ότι κάποιοι άνθρωποι που αγαπώ πολύ υπογράφουν συγκεκριμένα συμβόλαια και όχι γενικά. Δεν έχω γενικό συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ, έχω συγκεκριμένο και ξεκάθαρο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ και πολύ σαφές. Βέβαια, όταν με υποδέχθηκε η συνεργάτιδά μου στο αεροδρόμιο, με ενημέρωσε για κάποια πράγματα, δεν το παίζω άνετος, ξαφνιάστηκα… Οπότε θέλω να μου δώσετε τον χρόνο να το διαχειριστώ, να τα συζητήσω με το κανάλι, να είμαι cool και ήρεμος και όταν έρθει η ώρα θα μάθετε αυτά που πρέπει” πρόσθεσε.

Η απάντηση του ΣΚΑΪ στον Τσαλίκη για το Big Brother

Αποστάσεις από τις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη, ο οποίος αποκάλυψε ότι θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother, κράτησε ο ΣΚΑΪ. Τα όσα είπε ο τραγουδιστής φαίνεται πως αιφνιδίασαν τον τηλεοπτικό σταθμό. Η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” του OPEN ότι επικοινώνησε με τις δημόσιες σχέσεις του ΣΚΑΪ και έλαβε την εξής απάντηση: “Δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως ο δεύτερος κύκλος, εκτός από ένα trailer που παίζει, πόσω μάλλον ο παρουσιαστής. Τις ανακοινώσεις τις βγάζει το κανάλι”.

“Μήπως λίγο βιάστηκε; Γιατί συνήθως το κανάλι ανακοινώνει τον παρουσιαστή” σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Τσαλίκης δήλωσε, μεταξύ άλλων, για το θέμα: “Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, έχω υπογράψει συμβόλαιο πριν φύγω. Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother. Το συμβόλαιό μου είναι 1+1 χρόνο, ένα ισχυρό συμβόλαιο, όπως πρέπει…”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ