“Τα Φιλαράκια”: Η guest εμφάνιση του Μπραντ Πιτ και πώς την σχολίασε η Άνιστον – ΒΙΝΤΕΟ

Τα Φιλαράκια” ήταν η σειρά με τις περισσότερες guest εμφανίσεις αστέρων του Χόλιγουντ. Από τον Paul Rudd έως τον Ben Stiller, την Reese Witherspoon έως τη Julia Roberts, τον Bruce Willis και τον Danny DeVito. Στην πολυαναμενόμενη επανένωση των ηθοποιών της σειράς, κάποια από τους πρωτοκλασάτους ηθοποιούς που συμμετείχαν στα επεισόδια μαζί με την διάσημη παρέα, ανατρέχουν σε μερικές από τις αξέχαστες σκηνές.

Φυσικά, ίσως η πιο πολυσυζητημένη guest εμφάνιση ήταν του τότε συζύγου της Τζένιφερ Άνιστον, του Μπραντ Πιτ. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο επεισόδιο των Ευχαριστιών του 2001, ενώ ήταν παντρεμένος ακόμη με την Τζένιφερ Άνιστον. Έπαιξε τον Will Colbert, που ήταν ένας από τους “εχθρούς” της Ρέιτσελ στο λύκειο, και που ξεκίνησε μια λέσχη για αυτήν… τη λέσχη «I Hate Rachel Green».

Φυσικά, στο reunion η Άνιστον μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην σύντροφό της. “Ο Mr. Pitt ήταν φανταστικός, καταπληκτικός”.

Ο 56χρονος ηθοποιός είχε κερδίσει μια υποψηφιότητα για Emmy για τον ρόλο του στη σειρά.

Το 2019 ο Μπραντ Πιτ είχε δηλώσει στο Access Hollywood για τη συμμετοχή του στα “Φιλαράκια”: “Γελούσαν τόσο και εγώ πέρασα καταπληκτικά μαζί τους. Όταν είπα την πρώτη μου ατάκα, κόλησα. Έπρεπε να σταματήσουμε το γύρισμα και να ξεκινήσουμε από την αρχή”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ