“Τα Φιλαράκια”: Αποκάλυψη-βόμβα για τη σχέση του Ρος και της Ρέιτσελ

Δεν ήταν μόνο σενάριο η σχέση της Ρέιτσελ και του Ρος όπως αποκαλύπτεται από τις δηλώσεις των ίδιων των ηθοποιών, που προετοιμάζονται για την προβολή του ειδικού επεισοδίου της επανασύνδεσης για τους αγαπημένους φίλους.

Όπως αποδεικνύεται η βασανισμένη σεξουαλική χημεία των δύο ηρώων αντανακλούσε την πραγματική ζωή, καθώς οι δύο σταρ καίγονταν ο ένας για τον άλλον.

“Στην πρώτη σεζόν είχα τεράστιο κόλλημα με την Τζεν” παραδέχτηκε ο 54χρονος Ντέιβιντ Σουίμερ. “Σε κάποιο σημείο ήμασταν τρελά ερωτευμένοι αλλά ήμασταν σαν δύο πλοία που συναντιόνταν το βράδυ καθώς ο ένας από εμάς ήταν πάντα σε σχέση. Ποτέ δεν περάσαμε αυτό το όριο. Το σεβαστήκαμε αυτό” υποστήριξε ο τηλεοπτικός Ρος.

Η Τζένιφερ Άνιστον από την πλευρά της υποστήριξε αυτήν την εκπληκτική εξομολόγηση του συμπρωταγωνιστή της, προτού υπεισέλθουν και οι δύο σε περισσότερες λεπτομέρειες για τις καυτές επαφές τους μπροστά στην κάμερα αφού δεν μπορούσαν να τις απολαύσουν όταν έσβηναν τα φώτα.

“Θυμάμαι ότι κάποια φορά είπα στον Ντέιβιντ “θα είναι τόσο χάλια αν την πρώτη φορά που θα φιληθούμε θα είναι στην εθνική τηλεόραση”. Και πράγματι, την πρώτη φορά που φιληθήκαμε ήταν στην καφετέρια. Οπότε διοχετεύσαμε όλη τη λατρεία και την αγάπη μας στον Ρος και τη Ρέιτσελ”.

Ο Τζέιμς Κόρντεν που έκανε τη συνέντευξη παρενέβη ρωτώντας: “Ήσασταν νέοι, καυτοί, όμορφοι, επιτυχημένοι ηθοποιοί. Είναι ασύλληπτο ότι δεν υπήρξαν σχέσεις εκτός κάμερας”. Εκεί παρενέβη ο Ματ ΛεΜπλανκ, ο τηλεοπτικός Τζόι που απαντώντας στα λόγια του Σουίμερ ότι κράτησαν τη σχέση τους με την Άνιστον πλατωνική εκτός κάμερας, ο ΛεΜπλανκ έβηξε και είπε “αηδίες” και μετά γελώντας πρόσθεσε “αστειεύομαι”.

Ο Σουίμερ, ωστόσο, παραδέχτηκε: “Ήταν στιγμές που αγκαλιαζόμασταν στον καναπέ” με την Άνιστον να απαντά: “Θα κλεινόμασταν αγκαλιά και θα κοιμόμασταν στον καναπέ”. Η Κόρτνεϊ Κοξ, Μόνικα, και ο Μάθιου Πέρι, Τσάντλερ, επιβεβαίωσαν ότι γνώριζαν για τα τρυφερά συναισθήματα της Άνιστον και του Σουίμερ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ