Ένταση στο Survivor: Τα “καρφιά” του Τριαντάφυλλου και το ξέσπασμα του Ηλία Μπόγδανου – ΒΙΝΤΕΟ

Στο στόχαστρο των συμπαικτών του στο Survivor βρίσκεται για άλλη μία φορά ο Τριαντάφυλλος. Το παιχνίδι έχει γίνει ατομικό και ο Ντάφυ, όπως αποκαλούν τον τραγουδιστή μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, ξεκίνησε να αγωνίζεται με όλη του τη δύναμη, προκαλώντας εντύπωση στους υπόλοιπους παίκτες καθώς αρκετές φορές στο παρελθόν καθόταν στον πάγκο της ομάδας του και δεν έπαιρνε μέρος στα αγωνίσματα.

“Με το που γύρισε το Survivor σε ατομικό επίπεδο είναι σαν ο Ντάφυ να αναστήθηκε. Λες και βγήκε ο Λάζαρος. Τι έγινε; Τι άλλαξε; Επανήλθε. Μάλλον βρήκε δύναμη ψυχής”, λέει η Καρολίνα.

“Όταν επέστρεφα από τον γιατρό με κορόιδευε ο Ασημακόπουλος και μου έλεγε ‘πάλι δεν θα παίξεις, πάλι τα ίδια κάνεις, καραγκιοζάκο’”, είπε ο Τριαντάφυλλος και προκάλεσε το ξέσπασμα των συμπαικτών του.

“Σε κορόιδευα; Με ποιο δικαίωμα; Σου έχουμε φέρει ασυλίες, σου έχουμε φέρει φαγητό”, του απαντά φανερά εκνευρισμένος ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

“Δεν με σέβεσαι ρε φίλε που πονάω, που ουρλιάζω! Δεν με σέβεσαι, που έχω σπάσει τα πόδια μου και βγαίνεις και πουλάς μετά παραμύθια”, λέει εξοργισμένος ο Ηλίας Μπόγδανος απευθυνόμενος στον Τριαντάφυλλο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ