Survivor-Αλέξης Παππάς: Τα “καρφιά” που έριξε για τηλεοπτικές εκπομπές – Τι είπε για την Αλέσια

Ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο πλατό του Love it. Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με την Αλέσια και την αρνητική εικόνα που έβγαλε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο ριάλιτι επιβίωσης.

“Πάει καλά το πράγμα. Πάει καλά, είμαστε στη φάση που προσπαθούμε να έχουμε τη δικιά μας τριβή. Να γνωριστούμε ακόμη πιο πολύ. Πήγα και Ντουμπάι και θα έρθει και αυτή στην Ελλάδα. Είναι αρχιτέκτονας. Καταλαβαίνει τι έχει συμβεί με το Survivor. Ότι ήμουν ένας έντονος χαρακτήρας στο παιχνίδι και με υποστηρίζει”, είπε ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος αναφερόμενος στην αρνητική εικόνα που έβγαλε στο Survivor σχολίασε:

“Το όνομά μου έπαιξε πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν ο κόσμος θα θυμάται αυτά που είπαν κάποια πρωινάδικα, για να μην αναφέρω συγκεκριμένα κανάλια, που μίλησαν για μένα με τα χειρότερα. Αν μένει αυτή ή εικόνα ή αν μένει μια άλλη εικόνα που εγώ βλέπω στον δρόμο από τον κόσμο. Τι σημαίνει κακός; Τι θέλετε να πείτε όταν λέτε κακός; Δηλαδή είμαι κακός άνθρωπος; Κάτω από διάφορες συνθήκες και προϋποθέσεις, είμαστε όλοι όλα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ