Survivor: Το παράπονο του Τριαντάφυλλου για τη σύζυγό του – ΒΙΝΤΕΟ

Η Κόκκινη ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor και έτσι οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε προ εκπλήξεων γιατί ενώ εξέφραζε τα συναισθήματά του στη σύζυγό του, Δήμητρα, η απάντηση που έλαβε δεν ήταν όσο θερμή θα ήθελε και εξέφρασε το παράπονο του καθώς δεν του είπε πως τον αγαπάει.

“Εκεί που κερδίσαμε την επικοινωνία κι είμαι χαρούμενος, είχα άγχος και χτυπούσε η καρδιά μου επειδή είμαι ερωτευμένος και αγαπάω.. Στέλνω το πρώτο μήνυμα στη γυναίκα μου αγάπη μου, ψυχή μου, λατρεία μου και περιμένω να δω αγάπη μου σε σκέφτομαι, σε θέλω, σε λατρεύω και μου λείπεις και τι βλέπω; Χα χα χα”, είπε ο τραγουδιστής.

“Είναι δυνατόν βρε Δήμητρα; Μας βλέπει όλη η Ελλάδα. Πες ένα σε αγαπάω, μου έχει λείψει, σε σκέφτομαι. Εσύ κορίτσι μου γλυκό ήταν σαν να λες ‘κάτσε εκεί που κάθεσαι, τέσσερις μήνες βρήκα την υγειά μου, είμαι μια χαρά μόνη μου στο σπίτι και περνάω τέλεια’… Στο επόμενο Survivor θα σε δηλώσω και θα έρθεις εσύ”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ