Survivor: Γλέντι στο Twitter με την αποχώρηση Παππά – Τα φιλάκια, τα τραγούδια και τα καλύτερα memes

Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε εν μέσω πανηγυρισμών από τους συμπαίκτες του. Έτσι, ο ηθοποιός δεν θα κάνει Πάσχα στο Survivor. Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε την αποχώρηση του Παππά, ενώ στο παιχνίδι παρέμειναν ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος οι οποίοι θα παραμείνουν στο reality επιβίωσης. Το Twitter πανηγύρισε και αυτό με τη σειρά του, καθώς η πλειοψηφία των χρηστών ζητούν εδώ και καιρό την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου και του Παππά. Κατά 50% λοιπόν το αίτημα ικανοποιήθηκε.

Ο Τζέιμς Καφετζής αποκάλυψε πως σε συζήτηση που είχε με τον Τριαντάφυλλο, ο τραγουδιστής του εκμυστηρεύτηκε πως στην πραγματικότητα δεν θέλει να φύγει, ούτε να κερδίσει το Survivor, αλλά να σπάσει το ρεκόρ του Ντάνου που άντεξε στο ριάλιτι επιβίωσης μετά από 9 υποψηφιότητες προς αποχώρηση.

Στο συμβούλιο του νησιού η ένταση ήταν μεγάλη και οι τσακωμοί δεν έλειψαν, ενώ πολλοί ήταν οι παίκτες, κυρίως από τους Μπλε που δήλωσαν ανοιχτά πως ελπίζουν να αποχωρήσει ο Αλέξης Παππάς, με τον Νίκο Μπάρτζη να… στέλνει φιλάκια στον ηθοποιό πριν καν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερη ήταν η χαρά των Μπλε για την εξέλιξη με τον Κώστα τον ζαχαροπλάστη να το απολαμβάνει με «ντουντούκα». O Μπάρτζης τραγουδόυσε «για σου Παππά, Παππά, φιλάκια ρουφηχτά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ