Πρωινό: Ο Γιώργος Παπαδάκης “εισέβαλε” στο πλατό – Τι δώρο έφερε στον Λιάγκα – ΒΙΝΤΕΟ

Στο πλατό του “Πρωινού” εισέβαλε ο Γιώργος Παπαδάκης για να καλωσορίσει με τον δικό του τρόπο τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή, φέρνοντας μάλιστα και δώρο. “American bar το κάναμε; Καλωσόρισες ρε Γιώργαρε… Δεν θα έπρεπε να ξέρω κάποια πράγματα εγώ, δεν θα έπρεπε να φέρω ένα δώρο;” είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και έδωσε το δώρο του στη Φαίη Σκορδά που έβγαλε μέσα από τη σακούλα ένα ζευγάρι γάντια μποξ με τους παρουσιαστές να γελάνε. “Ας τα κρατήσω όμως” είπε η παρουσιάστρια.

“Καλωσόρισες φιλαράκο. Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Το ξέρεις πάρα πολύ καλά. Εγώ το ξέρω καλύτερα και από τους δύο. Εμείς είμαστε μια οικογένεια και εγώ αισθάνομαι εδώ ότι είναι ένα κομμάτι από την οικογένειά μου. Δεν ήρθα ούτε να σε καλωσορίσω, ούτε για νουθεσίες ούτε για συμβουλές και για τρίχες κατσαρές. Ήρθα γιατί το αισθανόμουν, δεν με υποχρέωσε κανείς, δεν μου το είπε κανείς. Και ήρθα για δύο φίλους. Σας εύχομαι τα καλύτερα στο καινούργιο σας ξεκίνημα ως συνεργάτες πια γιατί πιστεύω ότι συνεργάζεστε και σε όλα τα υπόλοιπα θέματα και αυτό σας τιμά” είπε ο Γιώργος Παπαδάκης με τον Γιώργο Λιάγκα να επισημαίνει ότι την επιμέλεια την έχει η μαμά, Φαίη Σκορδά, η οποία παρενέβη λέγοντας: “Ας μην ανοίξουμε τέτοια κουβέντα”.

“Τα υπόλοιπα θέματα είναι τα πιο σημαντικά της ζωής μας, εδώ είναι δουλειά που πάντα τα πηγαίναμε καλά και είναι χαρά μας που θα συνεργαζόμαστε” πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ