Ο Λιάγκας επέστρεψε στο Πρωινό – Πώς τον υποδέχθηκε η Σκορδά – ΒΙΝΤΕΟ

Επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και το Πρωινό στο πλευρό της Φαίης Σκορδά ο Γιώργος Λιάγκας. “Καλωσόρισες κι εσύ. Καλώς επέστρεψες. Καλοστέριωτος” του ευχήθηκε η παρουσιάστρια με εκείνον να σχολιάζει “είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Να δούμε πόσο θα μας φτουρήσει αυτήν τη φορά” γελώντας. “Πώς τα φέρνει η ζωή ε;”

“Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ” απάντησε η Φαίη Σκορδά με τον τέως σύζυγό της και παρουσιαστή να λέει: “Ανοίξαμε έναν επαγγελματικό κύκλο μαζί με αυτήν εδώ την εκπομπή πριν από δέκα χρόνια που στήσαμε μαζί τότε στο Mega και τη φέραμε εδώ στον ΑΝΤ1 τρία χρόνια μαζί και τη συνεχίζεις τέσσερα χρόνια μόνη σου με πολύ μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα δέκα χρόνια. Την έχει αγαπήσει πάρα πολύ ο κόσμος. Και τώρα ξαναενωνόμαστε με μια εξαιρετική ομάδα που θα συναντήσουμε στην πορεία. Το αγαπώ πολύ το Πρωινό. Θα πω κάτι που έλεγα και όταν δεν ήμουν εδώ. Θεωρώ τον ΑΝΤ1 σπίτι μου, παρά το γεγονός ότι πέρασα καλά και στο Mega και στο Star. Θεωρώ ότι ο ΑΝΤ1 είναι ο φυσικός μου χώρος και θεωρώ ότι αυτήν η εκπομπή είναι η εκπομπή που άνθισα τηλεοπτικά”.

“Στα σπίτια καμιά φορά μαλώνεις” επεσήμανε η παρουσιάστρια και ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: “Αυτό δεν είναι ανθρώπινο; Και αυτό που κάνουμε κι εμείς τώρα είναι ανθρώπινο και πάρα πολύ φυσιολογικό για τα δικά μου δεδομένα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ