Survivor: Η ώρα της τελικής κρίσης – Το κρίσιμο ραντεβού και τα σενάρια για το ριάλιτι επιβίωσης

Θα γίνει το «Survivor» ή δεν θα γίνει; Ολα τα ερωτήματα σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να απαντηθούν μέσα στην εβδομάδα, μετά το κρίσιμο ραντεβού του ΣΚΑΪ με τους ανθρώπους της AcunMedya. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις προσεχείς ημέρες η παραγωγή του «Survivor» θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ, κατά την οποία θα ενημερώσει για την έως τώρα προεργασία και θα παρουσιάσει όλα τα δεδομένα, αλλά και μια πρώτη προεπιλογή των παικτών. Ηδη η ομάδα των «Μαχητών» έχει σε μεγάλο βαθμό επιλεγεί, ενώ επαφές έχουν γίνει και με κάποιους επώνυμους για την ομάδα των «Διασήμων».

Αν τα δεδομένα που θα παρουσιαστούν ικανοποιήσουν τον ΣΚΑΪ, θα εκτιμηθεί και η ευρύτερη κατάσταση με την πανδημία ώστε να ληφθεί η οριστική απόφαση. Δεν αποκλείεται τελικά να δοθεί το «πράσινο φως» ώστε το «Survivor» να επανέλθει στους δέκτες μας γύρω στις 20 Ιανουαρίου, με τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα. Στην περίπτωση αυτή, μάλιστα, θα υπάρξουν σούπερ ντόμινο αλλαγών και σημαντικές διαφοροποιήσεις στον προγραμματισμό της prime time, αλλά και της απογευματινής ζώνης του ΣΚΑΪ.

Η AcunMedya θέτει, από την πλευρά της, κάποιους όρους για τη ζώνη μετάδοσης του «Survivor» και δεν επιθυμεί το ριάλιτι να «εξοριστεί» στη… late night ζώνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σκέψη που υπάρχει στον ΣΚΑΪ είναι να μειωθεί σε μιάμιση ώρα η διάρκεια των επεισοδίων της σειράς «8 λέξεις». Στόχος είναι το «Survivor» να μη βγαίνει στον αέρα μετά τις 23:00, όπως γίνεται τώρα με το «Big Brother», αλλά να πάρει θέση στην καρδιά της prime time, το αργότερο στις 22:30. Μια ακόμα αλλαγή που θα επιφέρει το «Survivor», αν τελικά ενταχθεί στο πρόγραμμα στις αρχές του 2021, είναι ότι θα μεταθέσει τα καθημερινά επεισόδια του «House of fame» στην απογευματινή ζώνη. Στην περίπτωση αυτή, το ριάλιτι της «Μουσικής Ακαδημίας» θα γίνει leadin του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Το «Makeover» με την Ελενα Χριστοπούλου θα μεταδίδεται καθημερινά στις 17:00, ενώ στις 18:00 και έως τις ειδήσεις θα παραλαμβάνει τη σκυτάλη το «House of fame».

Πηγή: Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ