GNTM: Αποχώρησε η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του σπιτιού – Ποιοι ξέσπασαν σε γέλια – ΒΙΝΤΕΟ

Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM, Ρασέλ, αποχώρησε. Είχε τη χειρότερη φωτογραφία μαζί με τον Δημοσθένη και οι κριτές αποφάσισαν ότι εκείνη πρέπει να φύγει.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης από τη Βίκυ Καγιά κάποιοι χάρηκαν πάρα πολύ και δεν το έκρυψαν. Ο Παναγιώτης και η Μαριαγάπη ξέσπασαν σε γέλια, κάτι που εκνεύρισε τον Έντουαρντ και τον Δημοσθένη. «Ήθελα να κάνω εκατοστάρι γύρω από το πλατό, αλλά είπα να μην γίνω γραφικός» είπε στην κάμερα ο Παναγιώτης.

«Όποιος και να αποχωρεί, ποτέ μα ποτέ, εγώ προσωπικά δεν έχω προσβάλλει κανέναν με το να γελάω κτλ. Οπότε βρίσκω τελείως ανάρμοστη, αγενέστατη τη συμπεριφορά του Αντωνόπουλου, της Μαρινέλας και της Μαριαγάπης που δεν μπορούσαν να κρατήσουν τη χαρά και είχαν λιώσει στα γέλια με την αποχώρηση της Ρασέλ. Με εξόργισε, με θύμωσε και πλέον ότι κι αν κάνω μέσα εδώ θα είναι και για τη Ρασέλ», είπε ο Δημοσθένης.

Η Ρασέλ με τη σειρά δήλωσε στην κάμερα του GNTM: «Πάλι καλά που έφυγα κι εγώ και έπεσαν οι μάσκες, για να φανεί ποια είναι η πεντάδα που έχει μείνει. Καλά ο Αντωνόπουλος που τον έχουν και για το καλό παιδί, είναι ότι χειρότερο. Θεωρώ ότι είναι χειρότερος και από τη Μαρινέλα! Θέλω να πω σε όλους αυτούς που γελούσαν εκεί έξω: I will back!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ