• Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

  2:12 μμ, Σαββατο 18 Ιουλ 2020 2:12 μμ, Σαββατο 18 Ιουλ 2020

  Με τίτλο: «Φόρεσε τη στολή του… Πορθητή!» κυκλοφορεί, σήμερα, η Realnews. Η εφημερίδα αναφέρει ότι οι συνεχείς εκβιασμοί και οι επιθετικές ενέργειες του Ερντογάν βάζουν φωτιά στην Ανατολική Μεσόγειο.

  Η Realnews αποκαλύπτει:

  -Πώς ο σουλτάνος ενεπλάκη τα τελευταία 3 χρόνια σε επεκτατικούς πολέμους σε Συρία και Λιβύη και γιατί απειλεί τώρα Ελλάδα, Κύπρο και Αρμενία.

  -Πώς και γιατί αποφάσισε τη βέβηλη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

  Γράφουν στην «R»: Σ. Καλεντερίδης, Χρ. Γιαλλουρίδης, Π. Λιάκουρας, Τζ. Χάλντον, Ρ. Κόρμακ, Π. Σάρις, Δ. Τριανταφύλλου.

  - Ελπιδοφόρος, Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: «Ευθεία προσβολή στον παγκόσμιο πολιτισμό».

  Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

  - Νίκος Δένδιας στην «R»: «Η Τουρκία έχει εξελιχθεί σε παράγοντα αποσταθεροποίησης και πρόκλησης εντάσεων στην ευρύτερη περιοχή». «Η Ελλάδα έχει ισχυρή δύναμη αποτροπής και την πλήρη στήριξη των εταίρων της», δηλώνει ο υπουργός Εξωτερικών.

  - Υψιστη τιμή για την Ελλάδα από τον ΟΗΕ. Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη τιμήθηκε με το βραβείο Νέλσον Μαντέλα για τη δράση της υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της προστασίας των παιδιών.

  - Βασίλης Κικίλιας: «Επιδημιολογικά, δεν είμαστε σε χειρότερη θέση από ό,τι στο ξέσπασμα του πρώτου κύματος».

  - Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να επιστρέψουμε στα μεγέθη του 2019».

  - Κίνητρα για προσλήψεις νέων: Πλήρης κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών από το κράτος σε επιχειρηματίες που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας.

  - Ο Γιάννης Καρούζος έχασε το τριώροφο παλάτι του στον Πειραιά. Στο σφυρί ακίνητο-φιλέτο του πρώην «βασιλιά του real estate», που κρατείται στις φυλακές Χαλκίδας.

  - Ο ψευτογιατρός ήθελε να μπει και στα εξοπλιστικά. Πρότεινε σε υπηρεσία του Ελληνικού Στρατού αμυντικό σύστημα αξίας 60 εκατ. Δολαρίων. Καταγγελία για γιατρούς που συνεργάστηκαν μαζί του.

  - «Μας βίασε η απαγωγέας της Μαρκέλλας». Δύο νεαρές γυναίκες κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι η 33χρονη τις νάρκωσε και τις κακοποίησε.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα