Εναλλακτικές προτάσεις του ΑΝΤ1 για την prime time – Σόου και Σεφερλής στις αρχές του 2021

Εναλλακτικές οδούς στον προγραμματισμό αλλά και στην παραγωγή νέων σειρών εξετάζει ο ΑΝΤ1. Υψηλόβαθμη πηγή από το κανάλι αναφέρει ότι στο πρώτο μισό της σεζόν θα επιλέξουν ένα πιο “σφικτό πρόγραμμα” καθώς η απώλεια διαφημιστικών εσόδων δεν δικαιολογεί πολύ υψηλή επένδυση, ενώ η είσοδος μεγάλων σόου και πρωτοποριακών προγραμμάτων εξετάζεται με ορίζοντα πιθανότατα τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

Στο πρώτο μισό της θα ενταχθεί η νέα δραματική σειρά της Μαρίας Γεωργιάδη στη θέση της “Γυναίκας χωρίς όνομα” στις 18:30, ενώ στην prime time εξετάζεται για τις 21:00 εναλλακτικός προγραμματισμός, με τηλεπαιχνίδι ή κάποιο άλλο ψυχαγωγικό φορμάτ.

Όσον αφορά τις σειρές, προχωρά το κάστινγκ για το “La famiglia”, ενώ εξετάζονται τρεις ακόμα νέες κωμικές σειρές, από τις οποίες θα επιλεγεί μία για δισεβδομαδιαία μετάδοση. Με βάση τα παραπάνω οι “Άγριες Μέλισσες” θα παραμείνουν στη ζώνη τους λίγο πριν από τις 23:00, ενώ στο πρόγραμμα επιστρέφει και το “Καφέ της Χαράς”.

Η αναζήτηση του ΑΝΤ1 για μεγάλο σόου, το οποίο με βάση τα τωρινά δεδομένα θα βγει στον αέρα στις αρχές του 2021, συνεχίζεται. Για το δεύτερο μισό της σεζόν, μετατίθεται οριστικά και η νέα κωμική εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή.

Πηγή: Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ