Η Ελένη Ράντου επιστρέφει στην τηλεόραση – Πρωταγωνίστρια σε νέα σειρά του ΑΝΤ1

Ένα νέο σίριαλ ετοιμάζει για την επόμενη σεζόν ο ΑΝΤ1, με σημαντικές υπογραφές δημιουργών και μεγάλη έκπληξη το όνομα της Ελένης Ράντου, που επιστρέφει στη μικρή οθόνη έπειτα από πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του «ΤV Εθνος», πρόκειται για την ισπανική κωμική σειρά «La Famiglia», προσαρμοσμένη στην ελληνική πραγματικότητα. Όπως αναφέρει το περιοδικό, για τη διασκευή της σειράς, το κανάλι συζητά με πολλούς σεναριογράφους, μεταξύ των οποίων και με το δίδυμο των Σάρας Γανωτή και Νίκου Σταυρακούδη. Σε προχωρημένο βαθμό βρίσκονται οι συζητήσεις τόσο με τον σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο όσο και με την ηθοποιό Ελένη Ράντου η οποία και προορίζεται για έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους αυτής της κωμωδίας.

Σύμφωνα με το TV-Έθνος, στο επίκεντρο αυτής της νέας παραγωγής βρίσκεται μια οικογένεια, η οποία ζει σε ένα ωραίο σπίτι στην πόλη. Τα μέλη αυτής της οικογένειας «βασανίζονται» από διάφορα προβλήματα, τα οποία τα συνδέουν με το σπίτι που κατοικούν, καθώς οι προηγούμενοι ένοικοί του έχουν χωρίσει. Για να φύγει η γρουσουζιά από πάνω τους καταφεύγουν στη βοήθεια ενός ψυχολόγου ζητώντας τις συμβουλές του για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα μικρά – μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητάς τους. Κυρίαρχο ρόλο σε όσα συμβαίνουν παίζουν ο πατέρας και η μητέρα, οι οποίοι προσπαθούν να διαχειριστούν τα προβλήματα των έφηβων κοριτσιών τους, του γιου τους, ενός νεογέννητου μωρού αλλά και τις έντονες τριβές στη σχέση τους.

Επίσης, έρχονται αντιμέτωποι και με ακόμη ένα πρόβλημα με το μεγαλύτερο ηλικιακά μέλος της οικογένειας, που είναι μια γλυκύτατη γιαγιά. Κατά συνέπεια, ως τηλεθεατές θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μέσα από τις ψυχαναλυτικές συνεδρίες των μελών αυτής της οικογένειας το πώς βιώνουν τις αλλαγές που προκύπτουν, τις διαφωνίες που αναπτύσσονται αλλά και τις όμορφες στιγμές που μοιράζονται ως άνθρωποι της διπλανής πόρτας – θυμίζοντάς μας δικές μας οικογενειακές στιγμές και εμπειρίες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ