J2US: Η επίθεση της Τσίνα στην κριτική επιτροπή – Ο διάλογος που άκουσε από το ακουστικό – ΒΙΝΤΕΟ

Για ακόμη μια φορά η Άσπα Τσίνα προκάλεσε ένταση στο πλατό του J2US. Μετά το τραγούδι που ερμήνευσε με τον Μάριο Πρίαμο, η τραγουδίστρια επιτέθηκε στην κριτική επιτροπή με αφορμή ότι άκουσε στο ακουστικό της κάποιες συνομιλίες της επιτροπής με την παραγωγή.

Όπως όμως αποδείχθηκε στη συνέχεια, οι συνομιλίες που την έκαναν πυρ και μανία ήταν για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και όχι για εκείνην. Η Άσπα Τσίνα ήρθε σε μεγάλη αντιπαράθεση με τον Σταμάτη Φασουλή, ο οποίος ήταν φανερά εκνευρισμένος.

“Επειδή δεν μπορώ να κοροϊδεύω κανέναν, άκουσα τη συνομιλία σας για Βουγιουκλάκη και Χατζιδάκι και πάνω από το κοντρόλ που σας έλεγαν… Κύριε Φασουλή, αφήστε γιατί σας σέβομαι και σας εκτιμώ ιδιαιτέρως. Έχω υπάρξει σε ριάλιτι… Ήμουν πίσω και άκουγα τον διάλογο… Εγώ απλά σας ενημερώνω ότι τα άκουγα όλα στο ακουστικό” δήλωσε με κοφτό τρόπο η Άσπα Τσίνα. “Για την Κωνσταντίνα μιλούσαμε και λέγαμε για Χατζιδάκι… Είναι κακό αυτό; Ούτε καταλαβαίνω, ούτε με ενδιαφέρει τι λες. Εμένα κανείς δεν με ενημερώνει από πάνω” απάντησε ο Σταμάτης Φασουλής.

“Προέρχεσαι από ένα ριάλιτι και σε ξέρουμε μέσα από μια σύγκρουση και η μεγαλύτερη υπογραφή που βάζεις σε αυτό το show είναι πάλι οι συγκρούσεις. Θα προτιμούσα οι υπογραφές σου να είναι πιο δημιουργικές” πρόσθεσε η Μαρία Μπακοδήμου, με τον παρουσιαστή να λέει ότι πρόκειται για παρεξήγηση και να προτείνει να το πάρουν από την αρχή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ