Η Άσπα Τσίνα ξεσπά κατά της Δέσποινας Βανδή: Δεν μου αρέσει να βάζουν λόγια στο στόμα μου – ΒΙΝΤΕΟ

Η Άσπα Τσίνα αναφέρθηκε στη διαφωνία που είχε με τη Δέσποινα Βανδή για την κριτική που της άσκησε στο “Just the 2 of Us”. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο τραγουδίστριες ήρθαν σε αντιπαράθεση με αφορμή τα σχόλια της Δέσποινας Βανδή για το τραγούδι ‘ΟΚ’ που επέλεξαν η Άσπα Τσίνα και ο Μάριος Πρίαμος για να διαγωνιστούν.

“Ουδέποτε επέτρεψα σε κανέναν και ούτε πρόκειται να επιτρέψω ποτέ σε κανέναν να με χρησιμοποιήσει ως βατήρα για να κάνει βουτιά στην πισίνα. Ουδέποτε επέτρεψα σε κανένα να θελήσει να περάσει προς τα έξω προσωπική δική του άποψη ως και δική μου. Όχι”, είπε η Άσπα Τσίνα στην εκπομπή Ευτυχείτε.

“Ο ρόλος της κριτικής επιτροπής έχει να κάνει με το να ασκήσει κριτική στους παίκτες για την απόδοσή τους και την εξέλιξη τους . Δεν ήξερα πως σε αυτό εδώ το παιχνίδι ο ρόλος των κριτών βασίζεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στο να ασκεί κριτική σε δημιουργούς, στιχουργούς, συνθέτες και ερμηνευτές”, σημείωσε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια και πρόσθεσε:

“Δεν μου αρέσει να βάζουν στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει, σε καμία περίπτωση. Αν αυτό κάποιοι το θεωρούν ιδιορρυθμία να το κοιτάξουν, γιατί κάπου έχουν μπερδέψει τα πράγματα και πρέπει να τα ξεμπερδέψουν”.

Δείτε το βίντεο από το ΟΡΕΝ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ