J2US: Η σκληρή κριτική από Βανδή – Φασουλή και η “έκρηξη” του Τρύφωνα Σαμαρά – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα τραγούδησαν στο J2US το “Βγάλε το μαντήλι” αλλά η επιλογή του γνωστού κομμωτή να φορέσει φουστανέλα και να αλλάξει τα μαλλιά του “άναψε τη συζήτηση.

“Είναι σαν να τραγουδάει παραδοσιακά ο Μπομπ Μάρλεϊ” του είπε η Δέσποινα Βανδή.

“Σε αγαπώ Δέσποινά μου γιατί είμαστε του ίδιου ρεπερτορίου” απάντησε ο Τρύφωνας Σαμαράς, με την γνωστή τραγουδίστρια να σηκώνεται να φύγει. “Άλλη μια κουβέντα να πεις και το “4” θα είναι δικό σου” του είπε.

“Είναι ο επαναστάτης της Τζαμάικα” σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου. “Αυτά είναι τα κατάλοιπα της καραντίνας, υπό άλλες συνθήκες… είναι σαν να είναι Φλεβάρης, να είσαι κάπου καλεσμένος και να μην ξέρεις πώς να ντυθείς. Τρύφωνα σε συμπαθώ πολύ, το ξέρεις, είσαι η χαρά της ζωής αλλά αυτή τη φορά όλο αυτό που είδα δεν το βρίσκω χαριτωμένο. Αυτό που βλέπω δεν μου αρέσει. Μην το ξανακάνεις, όταν ακουμπάς την παράδοση. Έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία προς την ελληνική παράδοση. Στο ακουστικό κομμάτι, έτρεχες, δεν ταιριάξατε καθόλου μεταξύ σας” είπε η Δέσποινα Βανδή.

“Να τραγουδάς σωστά, να κάνεις περισσότερες πρόβες. Δεν ήσουν καθόλου καλός. Τώρα μιλάω εγώ. Έχεις πάρει ψηλά τον αμανέ. Δεν έμαθες ούτε δύο βασικές νότες. Τα έκανες σκατά. Σοβάρεψε λίγο για να γίνεις πιο χαριτωμένος” είπε εκνευρισμένος ο Σταμάτης Φασουλής.

“Ρίξτε κι άλλη χολή… Στεναχωρήθηκα. Δεν μπορώ εγώ να τιμήσω τη χώρα μου, βάζοντας μια στολή; Δεν το αξίζω, δηλαδή; Μου λέτε ότι προσπάθησα να κατατροπώσω την ελληνική παράδοση, κάτι πρέπει να πω κι εγώ να υποστηρίξω τον εαυτό μου. Αυτό είναι προσβολή” είπε στεναχωρημένος ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ