Άγριες Μέλισσες: Spoiler – Πώς αντιδρούν Τόλιας και Παγώνα όταν μαθαίνουν για τις δολοφονίες του Δούκα

Η Δανάη Λουκάκη μίλησε στο “Enjoy” της εφημερίδας “Δημοκρατία” για τον ρόλο της ως “Παγώνα” στο Διαφάνι και τις εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στις “Άγριες Μέλισσες”.

“Ο Κυπραίος κουβαλά τον πόνο της προδοσίας για την πατρίδα, ο Δούκας δεν έχει θρηνήσει ακόμα το παιδί που έχασε, ο Νέστορας θα αντιμετωπίσει τον φονιά του γιου του, η Μυρσίνη ψάχνει τον δολοφόνο του αγοριού τους. Οι Άγριες Μέλισσες για μένα τηλεοπτικά είναι μια αρχαία τραγωδία. Οι ήρωες δρουν σαν τον Οιδίποδα που πήγε ερωτικά με την μητέρα του την Ιοκάστη χωρίς να το ξέρει και έβγαλε τα μάτια του. Αν βλέπαμε στο θέατρο τις Άγριες Μέλισσες, θα καταλαβαίναμε την αναγωγή στην αρχαία τραγωδία” δήλωσε.

Στην ερώτηση τι θα πάθουν ο Τόλιας και η Παγώνα μόλις μάθουν για τις δολοφονίες του Δούκα, μας δίνει ένα spoiler, και απαντά “Σοκ. Ο Τόλιας και η Παγώνα είναι ηθικοί άνθρωποι. Θέλουν να προφυλάξουν το χωριό ακόμη και από τον δάσκαλο που τον θεωρούν αριστερό. Ήδη οι δολοπλοκίες του Δούκα τούς έχουν κουράσει και αρχίζουν να του πηγαίνουν κόντρα. Η Παγώνα πλέον έχει αλλάξει. Στα μεγάλα της ζόρια ζήτησε βοήθεια από τη φεμινίστρια Βιολέτα, που την είχε στην μπούκα γιατί ήταν γυναίκα και κρατούσε μόνη της το καφενείο. Και άδικα την είχε γιατί δεν έφταιγε εκείνη που την παράτησε ο άντρας της”. Το ίδιο υποστηρίζει και ο κοινοτάρχης των “Άγριων Μελισσών” στο “ENJOY”. Ο Χρήστος Πλαΐνης τονίζει ότι  “Ο Δούκας είναι ο πλούσιος του χωριού, από αυτόν τρώνε ψωμί πολλά στόματα. Ωστόσο τον έχει βοηθήσει για να εκλεγεί. Του έδωσε λεφτά για την καμπάνια και του υπενθυμίζει συχνά πυκνά ότι αυτό το αξίωμα του το χρωστάει. ΟΤόλιας όμως νιώθει ότι αξίζει αυτή την θέση και την έχει πάρει με το σπαθί του. Πάντως δεν κάνει όλα τα χατίρια του Δούκα. Με τα ψεύτικα σχέδια αντιδρά. Δεν του αρέσουν οι μέθοδοί του. Τσινάει ηθικά. Φυσικά, αν μάθει και για όλες τις δολοφονίες που έχει διατάξει, θα πέσει εντελώς στα μάτια του. Ο Τόλιας δεν θα σκότωνε. Έχει αρχές, έχει αξίες και φόβο Θεού”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ