5 σειρές με παρέες που όλοι θα θέλαμε να έχουμε

Γνωρίζουμε πως μετά τα Φιλαράκια ήρθε το χάος και πως δεν μπορείτε να φανταστείτε καλύτερη παρέα στην οποία θα θέλατε να ανήκετε. Υπάρχει βέβαια εδώ και χρόνια η κόντρα με το How I Met Your Mother αλλά ας γιατί να συγκρίνουμε; Κάθε μία από τις δύο μάς συντροφεύει με διαφορετικό τρόπο και μιλάμε για παρέες που έγραψαν ιστορία.

Παρόλο που δεν το περιμέναμε, ακόμα και μετά τα Φιλαράκια συστάθηκαν πολλές τηλεοπτικές παρέες που ύμνησαν την φιλία.

Μας έκαναν να σκεφτούμε πώς θα ήταν αν ζούσαμε καθημερινά μαζί τους, αν είχαμε τη ζεστασιά και τη θαλπωρή που προσέφεραν ο ένας στον άλλον, πόσο θα γελούσαμε με τα αστεία τους, πόσα λάθη θα κάναμε μαζί τους και σε τι περιπέτειες θα μπλέκαμε.

Είτε ξέρετε για ποιες σειρές μιλάμε είτε όχι, εμείς συγκεντρώσαμε 5 από αυτές γιατί πάντα χρειάζεται ένας – ή και περισσότεροι  φίλοι για να διαχειριστούμε το σενάριο επιστημονικής φαντασίας που λέγεται ζωή.

Αυτές είναι οι σειρές με παρέες που όλοι θα θέλαμε να έχουμε

  • Brooklyn 99
  • The Βig Βang Τheory
  • Stranger Τhings
  • Grace and Frankie
  • Πυγολαμπίδες

Brooklyn 99

Oι Αδιάφθοροι του Brooklyn είναι μία από τις καλύτερες παρέες όλων των εποχών. Ο Τζέικ, η Έιμυ, ο Τέρι, η Ρόζα, ο Μπόιλ, η Τζίνα, ο Χίτσκοκ και ο Σκάλι και φυσικά η κόλλα που τους κρατά ενωμένους, ο διοικητής του 99ου Α.Τ. του Brookly, ο Ρέιμοντ Χολτ (και ο Κέβιν και ο Τσένταρ). Αν δεν έχετε ιδέα για ποιους μιλάμε τότε έχετε μπροστά σας 8 εκπληκτικές σεζόν για να τους ανακαλύψετε.

The Βig Βang Τheory

Εντάξει, τα λόγια είναι περιττά. Αλλά θα τα γράψουμε. 4 επιστήμονες και μία ονειροπόλα ηθοποιός ενώνουν τις ζωές τους με τις δικές μας σε μία σειρά που είναι ο ορισμός της έξυπνης κωμωδίας. Οι χαρακτήρες που προστίθενται στην πορεία απογειώνουν το σενάριο το οποίο πέρα από το να σχηματίζει το χαμόγελο στα χείλη μας είναι και βαθιά διδακτικό και σπάει σχεδόν όλα τα κοινωνικά κλισέ.

Stranger Τhings

Οκ! Πείτε μας ότι δεν θα θέλατε για φίλη την Εleven ή τέσσερις φίλους που είναι έτοιμοι να ριψοκινδυνέψουν ακόμα και τη ζωή τους για χάρη σας, έτοιμοι να περάσουν ακόμα και σε παράλληλο σύμπαν και να παλέψουν με τέρατα για να σας σώσουν. Η σειρά επιστημονικής φαντασίας, θρίλερ και φυσικά μυστηρίου τα έχει όλα και συμφέρει και όσα εκτυλίσσονται είτε στον κόσμο μας είτε στο λεγόμενο Upside Down περιστρέφονται γύρω από το μότο «όλοι για έναν και ένας για όλους». Σε περίπτωση που δεν έχετε δει τη σειρά μέχρι σήμερα, μην το καθυστερείτε άλλο. Όλα ξεκινούν με την εξαφάνιση ενός μικρού αγοριού και παρόλο που φαίνεται πως αυτό είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε κάποιον, κανείς δεν περιμένει όσα θα ακολουθήσουν.

Grace and Frankie

Εδώ μιλάμε περισσότερο για μία παρέα δύο μελών, τηλεοπτικά τουλάχιστον γιατί πρακτικά η σειρά αγκαλιάστηκε σε παγκόσμιο επίπεδο και ήταν χιλιάδες εκείνοι που έγραφαν ότι άνετα θα έκαναν παρέα με τις περιπετειώδης γυναίκες που μας διδάσκουν πως όταν η ζωή σού δίνει λεμόνια, φτιάξε κοκτέιλ με λεμόνι. Δεν είναι φίλες εξαρχής, αλλά όταν οι άντρες τους τις αφήνουν γιατί έχουν σχέση μεταξύ τους, η Γκρέις και η Φράνκι αρχίζουν να δένονται και τελικά να κάνουν πραγματικότητα τα πιο τρελά τους όνειρα.

Πυγολαμπίδες

Δύο κορίτσια με διαφορετικές καταβολές, ένας υπεύθυνος καναλιού και ένας οπερατέρ κατακτούν τον κόσμο της δημοσιογραφίας και τις καρδιές μας. Παρόλο που η σειρά εστιάζει περισσότερο στη μακροχρόνια φιλία που συνδέει τις κολλητές Τάλι και Κέιτ, η αλήθεια είναι πως η ζωή έχει άλλα σχέδια (και πολλά) και θα φέρει στη ζωή τους τους καλύτερους φίλους που θα μπορούσαν να έχουν. Από την παιδική τους ηλικία στην γειτονιά μέχρι την επιτυχία στον απαιτητικό κόσμο της δημοσιογραφίας, ποιος δεν θα ήθελε να έχει δύο ατρόμητες κολλητές και δύο επιστήθιους φίλους, συναδέλφους, αδερφούς;­­­­­

πηγή: FOXreport.gr

Οι «δάσκαλοι» του plot twist – 5 ταινίες με επική ανατροπή στην πλοκή

Brain fog: Τι είναι και πώς επηρεάζει την μνήμη – Ποια έλλειψη βιταμίνης το προκαλεί

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ