365 DNI: Έρχεται το σίκουελ της ερωτικής ταινίας του Netflix – To πρώτο trailer

Επιστρέφει η συνέχεια της πολυσυζητημένης ερωτικής ταινίας του Netflix, 365 DNI, η οποία κατέστησε παγκόσμιο σύμβολο του σεξ τον Ιταλό ηθοποιό Μικέλε Μορόνε.

Το Netflix παρουσίασε το πρώτο trailer της ταινίας και ανακοίνωσε ότι το σίκουελ υπό τον τίτλο “365 days: This Day” θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 27 Απριλίου.

Η πρώτη ταινία είχε τελειώσει αφήνοντας τους θεατές με την αγωνία για την τύχη της αγαπημένης του Ιταλού μαφιόζου Μάσιμο Τοριτσέλι. Σ’ αυτήν την ταινία έχουμε νέες καυτές επαφές του εκρηκτικού κινηματογραφικού ζευγαριού, που προκάλεσαν σάλο με τις ερωτικές σκηνές στην πρώτη ταινία, ενώ παρακολουθούμε τη σχέση τους να οδηγείται σε γάμο αλλά και σε κρίση καθώς εμφανίζεται αντίζηλος του Μάσιμο που διεκδικεί την καρδιά της Λάουρα με κάθε κόστος.

Πικρία, ζήλια, εντάσεις, προδοσίες και ο οικογενειακός δεσμός του Μάσιμο με τον μυστηριώδη άνδρα που διεκδικεί την καρδιά και την εμπιστοσύνη της γυναίκας της ζωής του μαφιόζου συνθέτουν το σενάριο της νέας ταινίας διά χειρός της συγγραφέα της ερωτικής τριλογίας Mπλάνκα Λιπίνσκα.

H συγγραφέας που δείχνει να έχει κάνει αλλαγές στο σενάριο σε σύγκριση με το βιβλίο, επιμένει ότι η τριλογία όπως και οι ταινίες αφορούν Sτην ιστορία μιας γυναίκας. “Δείχνει πώς μπορούμε να είμαστε αφελείς, τυφλοί, πόσο αγαπάμε, πώς μαθαίνουμε από τα λάθη μας και πώς έχουμε την ευκαιρία να τα διορθώσουμε” τόνισε η Μπλάνκα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ