Μικέλε Μορόνε: Οι ευχές γενεθλίων του Μr 365 dni στη συμπρωταγωνίστριά του

Μία βουτιά στη θάλασσα απόλαυσαν οι πρωταγωνιστές της ερωτικής ταινίας 365 dni, η οποία κατέστησε παγκόσμιο σύμβολο του σεξ τον Μικέλε Μορόνε. Τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης συνέχειας ξεκίνησαν στη Βαρσοβία και ο σέξι Ιταλός θα επιστρέψει στον ρόλο που τον καθιέρωσε, αυτόν του μαφιόζου Μάσιμο Τοριτσέλι, που απαγάγει τη γυναίκα των ονείρων του δίνοντάς της χρονικό περιθώριο 365 ημερών για να τον ερωτευτεί.

Σε ένα διάλειμμα τον γυρισμάτων ο Μορόνε μαζί με την Πολωνή συμπρωταγωνίστριά του Άννα Μαρία Σιεκλούκα και την παραγωγό/σεναριογράφο/ συγγραφέα, Μπλάνκα Λιπίνσκα απόλαυσαν χαλαρές στιγμές δίπλα στη θάλασσα, ενώ ο Ιταλός ηθοποιός και τραγουδιστής ευχήθηκε στην Άμα για τα γενέθλιά της. Οι δυο τους δείχνουν να έχουν μία ιδιαίτερα φιλική σχέση και να απολαμβάνει ο ένας τη συντροφιά του άλλου και εκτός πλατό. Μαζί τους ήταν και η Μπλάνκα που μετέφερε την τριλογία των βιβλίων της στη μεγάλη οθόνη αναλαμβάνοντας τόσο το σενάριο όσο και την παραγωγή των ταινιών.

Στα insta story που ανέβασε ο Μορόνε στον λογαριασμό του στο instagram τραγουδά στην Άμα χαρούμενα γενέθλια, ενώ αμέσως μετά απολαμβάνει μια βουτιά, αφήνοντας την Μπλάνκα να συνεχίσει τις… τραγουδιστές ευχές με την ηθοποιό να κάνει δεύτερη φωνή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ