Μικέλε Μορόνε: Ο Mr 365 DNI εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού

Την πρώτη δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού έκανε ο Μικέλε Μορόνε, ο καυτός Ιταλός πρωταγωνιστής της ερωτικής ταινίας “365 dni” που τον κατέστησε παγκόσμιο σύμβολο του σεξ.

Ο 30χρονος ηθοποιός και τραγουδιστής ανέβασε δύο insta story στον λογαριασμό του όπου φωτογραφίζεται τη στιγμή που εμβολιάζεται κατά του κορονοϊού και στη συνέχεια ενημερώνει τους ακολούθους του για το γεγονός προτρέποντάς τους παράλληλα να μιμηθούν το παράδειγμά του:

“Για τους ανθρώπους που αγαπώ και γι’ αυτούς που με αγαπούν, για τους θαυμαστές μου, γι’ αυτούς που με μισούν, για την οικογένειά μου, για τους φίλους μου και για τους αγνώστους. Αυτή είναι μια μεγάλη μέρα για τον σκοπό μου, έκανα το εμβόλιο, έλαβα την πρώτη μου δόση. Σας συμβουλεύω όλους να εμβολιαστείτε επειδή την επόμενη χρονιά θέλω να είμαι κοντά σας. Θέλω η ζωή μας να επανέλθει στην κανονικότητα. Πολλή αγάπη. Μ” έγραψε ο Μορόνε στο story που ανήρτησε στο instagram.

Ο καλλιτέχνης, που πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο του single με τη Universal, “Beautiful” υπεβλήθη σε μία μικρή επέμβαση τον Φεβρουάριο αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την περιπέτεια της υγείας του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ