Νίκος Χατζηνικολάου: Η συνάντηση Καραμανλή- Μεϊμαράκη θα είναι καθοριστική – ΒΙΝΤΕΟ

“Αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα πολλοί φοβούμαι ότι θα είναι περισσότεροι οι υποψήφιοι από τους ψηφοφόρους για την ηγεσία της ΝΔ. Δεν είναι καλό πράγμα αυτό” ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, σχολιάζοντας την “κούρσα” διαδοχής στη ΝΔ.

“Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε συζητήσεις που έχει με στελέχη, βουλευτές και πρώην υπουργούς της ΝΔ διατυπώνει αυτή την ανησυχία, ότι δηλαδή καλό είναι να μην ευτελιστεί η διαδικασία της εκλογής προέδρου της ΝΔ γιατί οι πολλές υποψηφιότητες έχουν ένα ακόμη μειονέκτημα. Ότι οι ηττημένοι την επόμενη μέρα, είτε μπορεί να κατευθυνθούν προς την πόρτα εξόδου του κόμματος, είτε μπορεί να δημιουργήσουν εσωτερικές ομαδοποιήσεις οι οποίες να φέρουν πρόσθετα προβλήματα σε ένα κόμμα που είναι ήδη ταλαιπωρημένο από τα εσωτερικά του” σημείωσε.

Αναφερόμενος στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη είπε: “Ο ίδιος ακόμα και τώρα επιμένει ότι κλείνει προς το να μην είναι υποψήφιος και αυτό γιατί είναι πάρα πολύ δυσαρεστημένος από τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν εναντίον του από τις πρώτες κιόλας ώρες μετά το αποτέλεσμα κορυφαία στελέχη της ομάδας του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Αυτό έχει πικράνει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο οποίος φαίνεται να μην είναι διατεθειμένος να λάβει μέρος σε μια διαδικασία που θα υπάρχουν 10-15 υποψήφιοι. Αν αντίθετα του το ζητήσουν να είναι υποψήφιος όλες οι πλευρές του εσωτερικού του κόμματος τότε πιστεύω ότι θα το ξανασκεφτεί”.

“Νομίζω ότι τα επόμενα δύο-τρία 24ωρα θα είναι καθοριστικά. Η συνάντηση -που όλοι περιμένουν αλλά που ακόμα δεν ξέρουμε αν και πότε θα γίνει- ανάμεσα στον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος είναι σαφώς ο μεγάλος ρυθμιστής της εσωκομματικής ισορροπίας της ΝΔ και ο εγγυητής της ενότητάς της και τον σημερινό πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη θα είναι καθοριστική για τις επόμενες εξελίξεις”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ