Η σιωπή… του Χαριτάτου

Η σιωπή… του Χαριτάτου

Αίσθηση προκάλεσε τόσο η στάση του Ευάγγελου Βενιζέλου έναντι των αποκαλύψεων της RealNews που κυκλοφορεί όσο και του δημοσιογράφου Σπύρου Χαριτάτου ο οποίος έθεσε το θέμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον Alpha.

Ο κ.Βενιζέλος εμφανίστηκε ιδιαιτέρως ενοχλημένος από τις αποκαλύψεις της εφημερίδας για το παρασκήνιο στις Κάννες και επιτέθηκε κατά της RealNews πάρα το γεγονός ότι ο κ.Καστανίδης, όπως λέει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, έχει κάνει και στο παρελθόν ανάλογες δηλώσεις.

Σιωπή επικράτησε στο στούντιο της εκπομπής του Σπύρου Χαριτάτου όταν ο κ.Βενιζέλος δήλωσε: «Στήριξα τον Γιώργο Παπανδρέου περισσότερο από κάθε άλλον» χωρίς να του τεθούν ερωτήματα για την δήλωση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ από το Λας Βέγκας που είπε:«Εγώ έχασα τη δουλειά μου» καθώς και για συγκεκριμένα γεγονότα που περιγράφει στην RealNews ο κ.Καστανίδης.

Τα ερωτήματα που τίθενται αφορούν κυρίως στη στάση του δημοσιογράφου ο οποίος αντιμετώπισε σιωπηλά τις ύβρεις κατά συναδέλφων του και δεν παρουσίασε τα πλήρη στοιχεία του ρεπορτάζ της εφημερίδας ενώ ο ίδιος είχε ανοίξει το θέμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ