ΒΙΝΤΕΟ- Ο Νίκος Χατζηνικολάου για τα σενάρια των πρόωρων εκλογών

ΒΙΝΤΕΟ- Ο Νίκος Χατζηνικολάου για τα σενάρια των πρόωρων εκλογών

Αν θα γίνουν «εκλογές το ’16 δεν εξαρτάται μόνο από τη βούληση του Πρωθυπουργού» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο δελτίο ειδήσεων του Star Channel σχολιάζοντας τις σχετικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού. «Διότι μεσολαβεί» όπως είπε ο κ.Χατζηνικολάου «στις αρχές του ’15 η προεδρική εκλογή».

«Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε μια δήλωση που είχε κάνει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος την περασμένη Κυριακή στη Realnews. Τη δήλωση δηλαδή ότι η παρούσα Βουλή μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πράγματι δηλαδή μαθηματικά μπορεί η παρούσα Βουλή να εκλέξει Πρόεδρο Δημοκρατίας και χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ που ήδη έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να συναινέσει όποιο όνομα και να προταθεί» σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου επισημαίνοντας ότι « θεωρητικά όλα είναι ανοικτά, όλα είναι πιθανά αρκεί να βρεθεί ένα όνομα που να μπορεί να συσπειρώσει τη Βουλή πλην ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τις πληροφορίες μου έχουν πέσει στο τραπέζι δύο τρία ονόματα» είπε και αναφέρθηκε στο όνομα του Φώτη Κουβέλη.

«Η ΝΔ έχει επιλέξει να πάει στις Ευρωεκλογές με στρατηγική βουλευτικών εκλογών»  τόνισε ο κ. Χατζηνικολάου και είπε ότι «καλά κάνει γιατί  το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών είναι ο χημικός καταλύτης που θα επηρεάσει τις επόμενες εξελίξεις.»

Δείτε το βίντεο από το Star Channel

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ