The Voice: Η πρώτη εμφάνιση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στο πλατό του σόου

Οι εκπλήξεις στο “The Voice”  διαδέχτηκαν η μια την άλλη.
Με μια πανέμορφη “εισβολή” στο πλατό και την ανακοίνωση ότι ξεκινά  η διαδικασία των knockouts ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε την Βάλια Χατζηθεοδώρου, την πανέμορφη νέα συνεργάτιδα του, όπου θα υποδέχεται τους νικητές με το υπέροχο χαμόγελό της. Εκείνη με την σειρά της ανέφερε:

«Γεια σας! Πόσο χαίρομαι που είμαι μαζί σας, παιδιά, φέτος. Είναι τεράστια η χαρά μου! Θα είμαστε στο backstage και θα πιάνουμε τον παλμό της νίκης».

“Θα αναλάβεις τα social media, θα παροτρύνεις του συγγενείς των διαγωνιζομένων να έχουν τεράστια χαμόγελα και φυσικά θα υποδέχεσαι τους νικητές, θα δούμε λίγο συναίσθημα πραγματικό” της είπε ο Γιώργος Λιανός.
Θυμίζουμε ότι στο The Voice είδαμε τον Κωστή Μαραβέγια, τον Χρήστο Δάντη και την Ελεονώρα Ζουγανέλη, οι οποίοι πήραν μέρος στο σόου με guest εμφανίσεις, ενώ στο σόου ξεκίνησε η φάση των knockouts. Κάθε coach έχει επιλέξει συνολικά 36 καλλιτέχνες τους οποίους θα δούμε να ανεβαίνουν στη σκηνή σε τριάδες. Μόνο ένας όμως από κάθε τριάδα θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, εκτός κι αν ένας άλλος coach κάνει χρήση του steal και τον «κλέψει» για τη δική του ομάδα. Κάθε coach έχει δύο steal στη διάθεσή του.

Δείτε την είσοδο της Βάλιας στο The Voice:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ