The Voice: Το εκπληκτικό ντουέτο του Σάκη Ρουβά με την Μαρίνα Σάττι – ΒΙΝΤΕΟ

Στη σκηνή του “The Voice” είδαμε μια συγκλονιστική εμφάνιση του Σάκη Ρουβά και της Μαρίνας Σάττι, σε ένα ντουέτο με άκρως ρομαντικά τραγούδια και δύο φωνές που αγαπάμε πάρα πολύ.

Το Τhe Voice of Greece (7-11) είχε αέρα επισκεπτών, όπως πολύ ξεκάθαρα φάνηκε μέσα από την ροή του επεισοδίου. Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές, οι οποίοι με μεγάλη αγωνία παρακολουθούσαν το επεισόδιο.

Κωστής Μαραβέγιας, Χρήστος Δάντης και Ελεονώρα Ζουγανέλη πήραν μέρος στο σόου με guest εμφανίσεις.

Νωρίτερα, είδαμε το επικό steal της Έλενας Παπαρίζου σε παίκτρια από την ομάδα του Σάκη Ρουβά και φυσικά τίποτα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς κάτι  ακόμα πιο μοναδικό περίμενε τους τηλεθεατές. Η εκπληκτική Μαρίνα Σάττι, με την ιδαίτερη φωνή της εισέβαλλε στο πλατό, για μια μουσική σύμπραξη παρέα με τον Σάκη Ρουβά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:
Στη φάση των knockouts κάθε coach έχει επιλέξει συνολικά 36 καλλιτέχνες τους οποίους θα δούμε να ανεβαίνουν στη σκηνή σε τριάδες. Μόνο ένας όμως από κάθε τριάδα θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, εκτός κι αν ένας άλλος coach κάνει χρήση του steal και τον «κλέψει» για τη δική του ομάδα. Κάθε coach έχει δύο steal στη διάθεσή του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ