Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ξόδευα πολλά χρήματα για τα πάρτι στην Κινέτα αλλά χαλάλι»

Τη Ζωζώ Σαπουντζάκη συνάντησαν οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών πριν από την πρεμιέρα της στην οπερέτα «Οι απάχηδες των Αθηνών» στο μουσικό θέατρο «Μαρία Κάλλας». Η σπουδαία ηθοποιός και τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στα πάρτι που έκανε κάποτε στην Κινέτα.

«Με συγκινεί πάρα πολύ το χειροκρότημα του κόσμου, δουλεύω από 7 χρόνων παιδί και ο κόσμος αυτό το αναγνωρίζει. Με συγκινεί που είμαι σε αυτό το θέατρο, θυμάμαι τον Αριστοτέλη Ωνάση που ερχόταν να δει τη Μαρία Κάλλας, με αγαπούσε πολύ», είπε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

«Έχω ωραίες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις από τα πάρτι που έκανα στην Κινέτα, δυστυχώς όμως κάηκε, υπάρχει το διαμέρισμα και νομίζω ότι σύντομα ωστόσο κάτι θα ξαναφτιάξω. Ξόδευα πολλά χρήματα για τα πάρτι αλλά χαλάλι γιατί ήταν πολύ όμορφα. Το πιο ωραίο δώρο που έχω πάρει στις γιορτές είναι το δαχτυλίδι που φοράω, έχει μεγάλη σημασία για αυτόν που μου το έδωσε».

Όσο για τη συντροφικότητα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη απάντησε: «Η συντροφικότητα παίζει σοβαρό ρόλο στη ζωή μου. Η νέα χρονιά θέλω να μου φέρει υγεία και όλα τα άλλα θα τα βρούμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ