Ζιζέλ: Αυτός είναι ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά – Το ρομαντικό ταξίδι στην Κόστα Ρίκα

Νέος σύντροφος για την Ζιζέλ Μπούντχεν, μετά το διαζύγιο με τον Τομ Μπρέιντι. Το διάσημο supermodel από τη Βραζιλία φέρεται να έχει σχέση με τον προπονητή Jiu-Jitsu, Χοακίμ Βαλέντε.

Το ζευγάρι ταξίδεψε στην Κόστα Ρίκα, έναν ιδιαίτερα ρομαντικό προορισμό και απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό σε δείπνο στο Koji στην Πουνταρένας. Μαζί της η Ζιζέλ είχε και τα δύο παιδιά της (​​Benjamin, 12, και Vivian, 9 ετών).

Όπως αναφέρει το Page Six, αν και δεν είναι σαφές πότε ξεκίνησε το ειδύλλιο, η Ζιζέλ και ο Βαλέντε, είχαν κάνει μια φωτογράφιση για το περιοδικό «Dust» με τα αδέλφια του, Pedro Valente και Giu Valente, το 2021.

Τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους, η Ζιζέλ δοκίμασε τις δυνάμεις της στο jiu-jitsu, αποκαλώντας τους Joaquim, Pedro και Gui «φοβερούς δασκάλους» μέσω Instagram. «Αισθάνομαι πιο δυνατή, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δύναμη, από τότε που άρχισα να εξασκούμαι στην αυτοάμυνα. Νιώθω ότι είναι μια σημαντική ικανότητα για όλους, αλλά ειδικά για εμάς τις γυναίκες», είχε πει η Ζιζέλ.


«Σας ευχαριστώ που… κάνετε την προπόνηση τόσο διασκεδαστική», είχε αναφέρει επίσης το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret ενώ είχε μοιραστεί με τους ακολούθους της βίντεο από την προπόνηση που έκανε.

Ο Τομ Μπρέιντι είχε σχολιάσει αυτή την ανάρτησή της τότε, γράφοντας: «Οι μέρες που αφήνω τα πιάτα στον νεροχύτη είναι μετρημένες».

Το Page Six τον Σεπτέμβριο αποκάλυψε ότι ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ Μπούντχεν ήταν ένα βήμα πριν από τη ρήξη έπειτα από 13 χρόνια γάμου.

Πέρασαν όμως εβδομάδες για να σπάσει το ζευγάρι τη σιωπή του σχετικά με τον χωρισμό τους, ανακοινώνοντας σε ξεχωριστά Instagram Stories τον περασμένο μήνα ότι είχαν ήδη οριστικοποιήσει το «επώδυνο» και «δύσκολο» διαζύγιό τους.

«Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί», έγραψε ο 45χρονος παίκτης του NFL, στην ανάρτησή του. «Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί ως γονείς».

Από την πλευρά της, η Ζιζέλ τόνισε τα παιδιά της αποτελούν την προτεραιότητά της.

Ο νέος σύντροφος της Ζιζέλ, Χοακίμ Βαλέντε

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ