Ζέτα Μακρυπούλια: Υπάρχει μία παρανόηση γύρω από εμένα

Σε μια σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Glow και στον Άρη Καβατζίκη, η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε ανοιχτά για την πρώτη καραντίνα και την εμπειρία της με τον κορονοϊό που την… ταρακούνησε.

Η Ζέτα Μακρυπούλια κεντρική υποψήφια για το «The traitors» που «κλείδωσε» στον ΑΝΤ1

«Δεν ξέρω εάν η σημερινή μου κατάσταση οφείλεται στη δική μου κρίση ή στον εγκλεισμό. Δεν κρύβω ότι η πρώτη αντίδραση στην πρώτη καραντίνα ήταν σαν σε εκδρομή ή σαν ένα δώρο σε ανθρώπους που τρέχαμε όλη την ημέρα και μας είπαν να μείνουμε στο σπίτι. Έπεσαν οι τόνοι, ξεκουραστήκαμε. Με βόλεψε που έμεινα μόνη, σκέφτηκα πράγματα που με απασχολούσαν. Μετά άρχισε να βγαίνει ο εκνευρισμός και η πίεση. Ο εγκλεισμός άφησε στην ανθρωπότητα την έξαρση βίας, που με τρομάζει. Σε μένα δεν έφερε βία, αλλά χάνω πιο εύκολα την ψυχραιμία μου, δεν έχω την υπομονή που είχα. Ως προσωπικότητα πιέζομαι και αργώ πολύ να καταλάβω την πίεση» περιέγραψε.

«Όταν αντιληφθώ τι έχει συμβεί, θα κάνω μία κίνηση και θα τα διαλύσω όλα, χωρίς αυτός να είναι πάντα ο σωστός δρόμος. Είναι ωραίο τη στιγμή που πιέζεσαι να το καταλαβαίνεις και να βάζεις τα όριά σου. Δεν κάνω τις συζητήσεις όταν πρέπει να γίνουν. Και για να λέμε αλήθειες, υπάρχει μία παρανόηση γύρω από εμένα. Προς τα έξω, και κυρίως μέσα από το τηλεπαιχνίδι, είμαι ένας πολύ θετικός άνθρωπος -αυτή είναι η βάση μου-, αλλά τελικά δεν τα έχω καταφέρει τόσο καλά όσο δείχνω με τον εαυτό μου» πρόσθεσε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ζέτα Μακρυπούλια: Η συγγνώμη σε φίλους – «Υπάρχει λόγος που έχω εξαφανιστεί»

«Όταν κόλλησα Covid, που έπρεπε να μείνω 16 μέρες μόνη μου, έφτασα σ’ ένα σημείο που έπιασα πάτο, χαμένη σε σκέψεις και σε θλίψη, επέτρεψα στον εαυτό μου να κλάψει – κάτι που δεν μου το επιτρέπω. Τόσο πολύ με έχω περιορισμένη από παντού και δεν ξέρω ειλικρινά σε ποια ηλικία “κανόνισα” με τον εαυτό μου να μην κλαίει» τόνισε η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ