Η Ζέτα Μακρυπούλια κεντρική υποψήφια για το «The traitors» που «κλείδωσε» στον ΑΝΤ1

Ξεκαθαρίζει σταδιακά το τοπίο για την τηλεοπτική στέγη μεγάλων projects για την προσεχή σεζόν. Το νέο ριάλιτι «The traitors», που έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στο εξωτερικό, «κλειδώνει» οριστικά στον ΑΝΤ1.

Προηγήθηκαν διαπραγματεύσεις της εταιρείας παραγωγής Silverline Media σχεδόν δύο μηνών, στις οποίες μετείχαν άλλα δύο πανελλαδικά κανάλια. Ο κύβος ερρίφθη και ο ΑΝΤ1 θα εντάξει το «The traitors» στο νέο πρόγραμμα του Οκτωβρίου, με δύο επεισόδια την εβδομάδα. Σε ό,τι αφορά την παρουσίαση, σύμφωνα με την Reallife, το όνομα που πέφτει στο τραπέζι είναι αυτό της Ζέτας Μακρυπούλια. Ο ΑΝΤ1 θέλει εδώ και καιρό να αξιοποιήσει την παρουσιάστρια εκτός από το «Rouk Zouk» και σε πρόγραμμα large scale της βραδινής ζώνης.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις με αντικείμενο την ανανέωση του συμβολαίου της Ζ. Μακρυπούλια, ενώ στο τραπέζι θα τεθεί και η πρόταση του ΑΝΤ1 για την παρουσίαση του «The traitors». Στο ριάλιτι, που βασίζεται σε mind game και αναζήτηση του «ποιος είναι ο προδότης», θα μετέχουν άνθρωποι της διπλανής πόρτας, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ