Θλίψη στην Αχαΐα: Πέθανε ο πατέρας της Αγγελικής που είχε βρει ασφυκτικό θάνατο στη Marfin

Θρήνος στην Αχαΐα, καθώς πέθανε σε ηλικία 92 ετών o δικηγόρος Χάρης (Ζαχαρίας) Παπαθανασόπουλος. Ήταν ο πατέρας της άτυχης Αγγελικής που έχασε τη ζωή της στις 5 Μαΐου του 2010, όταν εγκλωβίστηκε μαζί με συναδέλφους της στην τράπεζα Marfin στην Αθήνα κατά τη διάρκεια επεισοδίων.

Η Αγγελική ήταν έγκυος και άφησε την τελευταία της πνοή, στο τραπεζικό υποκατάστημα μετά την εκδήλωση φωτιάς από μολότοφ που πέταξαν μέσα στον χώρο κουκουλοφόροι.

Ο εκλιπών ήταν σύζυγος της τέως Διευθύντριας του Υποθηκοφυλακείου Τότας Τασίνη. Η κηδεία του έγινε τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, pelop.gr.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον δημοσιογράφο Φάνη Ζουρόπουλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο θάνατος της Αγγελικής

Στις 5 Μαΐου του 2010 η Αθήνα φλεγόταν. Τουλάχιστον 150.000 διαδηλωτές σύμφωνα με την αστυνομία (διπλάσιοι, κατά άλλες εκτιμήσεις), πραγματοποιούσαν πορεία κατά του Μνημονίου. Στις 2 το μεσημέρι, η πορεία πέρασε από την Σταδίου. Στον αριθμό 23, στην Marfin Bank, τρεις κουκουλοφόροι σπάνε το τζάμι της εισόδου. Πετούν μία μολότοφ και αμέσως μετά ένα μπουκάλι με βενζίνη.

H 32χρονη Αγγελική είχε βρει ασφυκτικό θάνατο στη Marfin

Οκτώ εργαζόμενοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα της τράπεζας. Οι πέντε κατάφεραν να βγουν σώοι, τέσσερις γυναίκες και ένας άνδρας. Τρία άτομα εγκλωβίστηκαν και πέθαναν. Η Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών και έγκυος, ο Επαμεινώνδας Τσάκαλης, 36 χρόνων και η Παρασκευή Σούλια, 32 χρόνων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ