Ξέσπασε ο Κώστας Τσουρός για τον Νίκο Οικονομόπουλο: «Έχει γνώση ή βασίζεται στους παπάδες και την πίστη;»

Ο Κώστας Τσουρός, το μεσημέρι της Κυριακής θέλησε να ασχοληθεί με την πολυσυζητημένη συνέντευξη του Νίκου Οικονομόπουλου στον Γιώργο Λιάγκα.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής εκφράστηκε με ιδιαιτέρως αιχμηρό λόγο για την τοποθέτηση που έκανε ο λαϊκός τραγουδιστής.

Ειδικότερα, ο Κώστας Τσουρός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν βρήκα πολύ ευγενικό που λέει «ας πάρει το κρίμα στον λαιμό του όποιος το ψηφίσει». Δηλαδή ότι είναι κρίμα στον λαιμό κάποιου αν ψηφίσει το ότι δύο ομοφυλόφιλοι μπορούν αν αποκτήσουν παιδί να παντρευτούν. Το «κρίμα στον λαιμό» είναι μια βαριά έκφραση για να την πεις για κάποιον που αναμένεται να ψηφίσει για την ευτυχία δυο άλλων ανθρώπων».

«Από εκεί και πέρα φυσικά και ο καθένας έχει την άποψη του αλλά θέλω να το σκεφτούμε λίγο. Μήπως θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει η άποψη των ανθρώπων που παίζουν ρόλο σε κάθε συγκεκριμένο θέμα και όχι γενικότερα όλων επί παντός επί στητού; Διότι το να ρωτήσεις ένα βουλευτή για το τι προτίθεται να κάνει, γιατί στα χέρια του είναι και θα νομοθετήσει για αυτό, το καταλαβαίνω. Το να ρωτάς όμως τον οποιονδήποτε εάν είσαι υπέρ ή κατά να κάνουν οι ομοφυλόφιλοι παιδιά ή όχι νομίζω ότι δεν αφορά τον καθένα αυτό το πράγμα».

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης, επειδή τον είχα ρωτήσει και γω στη συνέντευξη που είχαμε κάνει, μου είχε πει ότι είχε γνώση επί του θέματος γιατί είχε συναντηθεί με όλες αυτές τις οικογένειες που έχουν τα παιδιά που ζουν αυτή τη στιγμή με ομόφυλα ζευγάρια. Έχει γνώση οπότε μπορεί να μιλήσει για αυτό το ζήτημα. Δεν ξέρω αν ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει γνώση ή βασίζεται στους παπάδες και την πίστη που λέει. Απαντάει ως ένας άνθρωπος που λέει για πίστη».

«Επειδή λοιπόν έχουν βγει πολλοί ιεράρχες και έχουν καταδικάσει όλο αυτό, το να βγαίνει ο Νίκος Οικονομόπουλος και αν συντάσσεται κατά αυτής της άποψης λόγω πίστης είναι λίγο φανατισμός από εκεί» συμπλήρωσε ο Κώστας Τσουρός για την προσωπική άποψη που εκφράστηκε από τον δημοφιλή καλλιτέχνη στη νέα του συνέντευξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ