Σταύρος Σβήγκος: «Στον γιο μου φαίνεται 100% φυσιολογικό αυτό – Αγάπη μου, έχει μπαμπά και μπαμπά, του είπα»

Στην κάμερα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου «Γειά σου», μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος, το μεσημέρι της Κυριακής 7 Ιανουαρίου.

Μαρία Μπακοδήμου κατά «Super Κατερίνα»: «Μακάρι να απαντήσει για το τι εξυπηρετούσε»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στο μέλλον της καθημερινής σειράς «Έρωτας φυγάς» όσο και στο επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια αλλά και την κουβέντα που είχε με τον γιο του για τον νονό του, Μιχάλη Οικονόμου και το δικό του παιδί.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Σβήγκος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό που ξέραμε από πέρσι ήταν πως οι προοπτικές για τη σειρά ήταν να πάει μέχρι το καλοκαίρι. Η τηλεόραση είναι ένα πολύ ισχυρό μέσο με πολύ ισχυρά πρόσωπα που την διοικούν. Μπορεί να μην έκανε σε κάποιον το σίριαλ. Τα γυρίσματα μας ολοκληρώνονται λογικά τέλη Γενάρη με αρχές Φλεβάρη».

«Δεν θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την υιοθεσία παιδιών, ίσα ίσα. Αγάπη να υπάρχει. Θα έπρεπε να είναι έτοιμη η κοινωνία για αυτό» πρόσθεσε ο ηθοποιός για να σχολιάσει τότε ο δημοσιογράφος πως «ο νονός του παιδιού σου είναι ο Μιχάλης Οικονόμου και με τον σύντροφο του έχουν και το παιδί».

«Στον γιο μου φαίνεται 100% φυσιολογικό αυτό. Η μόνη του απορία ήταν «γιατί δεν έχει μαμά;». Αυτό, τίποτα άλλο. Ήταν εύκολη η κουβέντα με τον δικό μου γιο και του είπα: «Αγάπη μου, έχει μπαμπά και μπαμπά». Δεν είναι κάτι άρρωστο, τα μυαλά των ανθρώπων είναι άρρωστα. Τα μυαλά της κοινωνίας δεν το χωρούν γιατί φοβούνται. Ό,τι ξένο το φοβόμαστε».

«Θα με ενδιέφερε να σχολιάζω την πολιτική σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Επίσης, θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να ασχολούμαστε με την πολιτική σκηνή γιατί αυτή ορίζει τις ζωές μας» πρόσθεσε ακόμα ο Σταύρος Σβήγκος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ