Μαρία Μπακοδήμου κατά «Super Κατερίνα»: «Μακάρι να απαντήσει για το τι εξυπηρετούσε»

Τον έντονο εκνευρισμό της έδειξε η Μαρία Μπακοδήμου με την εκπομπή «Super Κατερίνα». Αιτία του εκνευρισμού της παρουσιάστριας ήταν το βίντεο που προβλήθηκε την Παρασκευή (5/1) μέσα από την εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου, από την επιστροφή του Νίκου Πολυδερόπουλου στο θέατρο έπειτα από τον θάνατο του αδελφού του.

«Δεν είναι το θέμα αν το έπαιξαν. Καλύτερα που το έπαιξαν και φάνηκε η πρόθεση. Εγώ θέλω, αν ασχοληθεί η «Super Κατερίνα» από αύριο με αυτό το θέμα, να μας απαντήσει τι θα έδινε στην τηλεόραση και στο κοινό και σε εμάς αν συναντούσαμε έναν άνθρωπο που πριν μια μέρα είχε χάσει τον αδελφό του. Να μας πει τι; Τι θα πρόσθετε στο ρεπορτάζ; Ήταν υλικό αυτό για να το δούμε, ότι είναι πονεμένος, πικραμένος, έχει χάσει την γη κάτω από τα πόδια του…», ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου εμφανώς εκνευρισμένη.

Στη συνέχεια είπε: «Ποια επικαιρότητα; Όταν εσύ περνάς μια τραγωδία, έχεις χάσει έναν άνθρωπο νέο, σε στιγμή που δεν περίμενες, τόσο κοντινό σου, αυτό κουβαλάει πάρα πολύ πόνο… Να πάω εγώ τώρα να βγάλω τον πόνο σου, να σε πιέσω να το δείξεις;».

«Είναι άλλο να παρακολουθήσεις μια κηδεία, είναι κάπως σα να είσαι μέρος αυτής της κηδείας και άλλο να κυνηγάς έναν πονεμένο άνθρωπο να σου βγάλει τον πόνο του δημόσια. Δεν είναι το ίδιο. Και στις κηδείες δεν έχουμε δει κανέναν να πιέζει συγγενείς. Μακάρι να απαντήσει η «Super Κατερίνα», για το τι εξυπηρετούσε», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ