«Βόμβα» από τη Γαλλία: «Ο Μπαπέ έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Για ακόμη μια μεταγραφική περίοδο, οι συζητήσεις για τον Κιλιάν Μπαπέ φαίνεται πως δεν σταματούν, καθώς το περιοδικό “Foot Mercato” ανακοίνωσε μια σημαντική εξέλιξη. Σύμφωνα με αναφορές, υπάρχει συμφωνία μεταξύ του Γάλλου επιθετικού και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης έχει εκφράσει επιθυμία εδώ και αρκετές μεταγραφικές περιόδους να αποκτήσει τον Μπαπέ, και σύμφωνα με το “Foot Mercato”, η πολυσυζητημένη μεταγραφή βρίσκεται πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί.

Το συμβόλαιο του Γάλλου σούπερ σταρ με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, και σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μπαπέ έχει αποδεχθεί θετικά την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία περιλαμβάνει χαμηλότερους οικονομικούς όρους σε σχέση με αυτούς που του προσφέρθηκαν το 2022.

Επιπλέον, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Μπαπέ θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, διατηρώντας καλές σχέσεις με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας. Επιπλέον, ο 24χρονος επιθετικός θα παραχωρήσει στους Παριζιάνους ένα ποσό μεταξύ 70-80 εκατομμυρίων ευρώ από μπόνους που προβλέπει το συμβόλαιό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ