Έξαλλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον καθηγητή στον Ίλιον – “Ντροπή της κοινωνίας είσαι εσύ”

Το θέμα με τον καθηγητή στο Μουσικό Σχολείο στο Ίλιον που είπε σε μαθητή με φούστα «είσαι η ντροπή της κοινωνίας» σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε την οργή του και ξέσπασε στον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής.

«Ρε εσύ που είσαι καθηγητής, πραγματικά πιστεύεις ότι η διαχείριση ενός παιδιού που αποφασίζει σε αυτή την ηλικία να βάλει φούστα -και είναι δικαίωμά του να φορέσει ότι θέλει το 2022- είναι αυτή; Να δεχθώ ότι θα μπορούσαμε να κάτσουμε κάτω να το συζητήσουμε ή κάτι να μη σου αρέσει γιατί σε καταλαβαίνω πόσο χρονών είσαι, πόσα πράγματα μπορεί να έχουν γίνει μέσα στο μυαλό σου. Αυτή ήταν φράση; Ακόμη κι αν είχες μια απορία, να πάρεις αυτό το παιδί να μιλήσετε, να πείτε δυο κουβέντες. Και στο τέλος, τι σε αφορά εσένα;» ανέφερε σε έντονο τόνο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Πείραξε κανέναν αυτό το παιδί; Χτύπησε ή χλεύασε κανέναν για να επέμβεις; Ντροπή της κοινωνίας είσαι εσύ απ’ ότι φαίνεται, που δεν σέβεσαι την επιθυμία ενός ανθρώπου να φορέσει ό,τι θέλει. Αν κάτσουμε και μιλήσουμε για τους καθηγητές μας, για πόσους από αυτούς έχετε να πείτε καλό λόγο και θέλετε να τους ξαναδείτε; Για έναν στους δέκα θα χαιρόμουν. Θεωρώ ότι η επιτυχία ενός εκπαιδευτικού είναι όταν τον βλέπουν τα παιδιά συνταξιούχο να χαίρονται να τον χαιρετούν και όχι να λένε τον μ@@@@@ που είχα. Ξεκολλήστε από την εμφάνιση, από τι θέλει να φορέσει και μείνετε στην ουσία», πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.