Αρναούτογλου: “Έκανα πολύ μεγάλο αγώνα για να καταπολεμήσω πολλά πράγματα μέσα μου”

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Ελλάδα έχεις ταλέντο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στον Τηλεθεατή για τον ρόλο του ως κριτή.

Δηλώσατε πρόσφατα στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι δεν υπήρχε κριτικός που να μη σας πυροβολούσε. Με δεδομένο αυτό, να περιμένουμε να είστε επιεικής με τους συμμετέχοντες;

Είμαι πάρα πολύ επιεικής γενικά. Δεν μου αρέσει, καταρχήν, η λέξη «κρίνω». Έχω κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα για να καταπολεμήσω πολλά πράγματα μέσα μου, οπότε η θέση μου δεν έχει να κάνει καθόλου με την κρίση αλλά με το τι είναι αυτό που μου αρέσει κι αν στην προκειμένη περίπτωση κάτι άλλο που μου άρεσε θα πάει λίγο καλύτερα, λίγο παρακάτω.

Παράλληλα, έχετε και τα γυρίσματα του «The 2 night Show» αλλά και το ραδιόφωνο. Η καθημερινότητά σας είναι ένας μικρός μαραθώνιος;

Είναι μεγάλος μαραθώνιος αλλά αυτό είναι κάτι που το θέλω, δεν με πιέζει κανείς. Όσο αντέχω και όσο το κάνω ευχάριστα και όσο μπορώ -πάντα με τη βοήθεια του Θεού-, θα το συνεχίσω. Αν κάποια στιγμή νιώσω ότι δεν μπορώ να τα καταφέρω, δεν θα το συνεχίσω. Έτσι κι αλλιώς πάντα καταλαβαίνεις εάν υπάρχει ανταπόκριση ή όχι. Αυτό είναι κάτι που ή το κάνεις και βγαίνει καλά και σου λένε «οκ, είναι κάτι καλό» ή βγαίνει κάτι κουρασμένο, δεν βγαίνει κάτι ωραίο. Στη δεύτερη περίπτωση, παράτησέ το, δεν πειράζει κάποια άλλη στιγμή.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε μιλήσει στο “Ενώπιος Ενωπίω” και τον Νίκο Χατζηνικολάου

“Είμαι ίσως το πιο κόκκινο πανί που πέρασε ποτέ ως παρουσιαστής. Δεν υπήρχε κριτικός που να μην πυροβολήσει τον Γρηγόρη. Έχω φάει πολύ “ξύλο”. Καλώς η κακώς. Δεν κρατάω κακίες. Μου παίρνει καιρό να επεξεργαστώ τον εγωισμό μου. Το χειρότερο πράγμα είναι ο εγωισμός, ότι γίνεται κακό είναι από εγωισμό.  Δίνω αγκαλιά σε όποιον με πονάει, όχι επίτηδες όμως, το κάνω γιατί κάνω μάχη με τον εαυτό μου να τον συγχωρέσω. Εγώ θέλω να σώσω πρώτα εμένα και ζητάω συγγνώμη εύκολα” είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στην προσπάθεια να χάσει βάρος αναφέρθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στη συνέντευξή του στο “Ενώπιος Ενωπίω”. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι του πρότειναν να πάρει χάπια για να μπορέσει να αδυνατίσει, αλλά αποφάσισε να σταματήσει όταν είδε τις αλλαγές στη συμπεριφορά του.

“Η πιο δύσκολη ημέρα της ζωής μου έχει να κάνει με την προσπάθεια να χάσω κιλά. Είναι κάτι που με πονάει. Αποφάσισα να κάνω μια επέμβαση, βρέθηκα σε έναν πλαστικό χειρουργό και μου είπε θα με βοηθήσει και μου έδωσε ένα χάπι που θα μου κόψει την όρεξη. Το παίρνω και αλλάζει η ζωή μου, από τη μια πολύ θετικά γιατί σταματάω να τρώω και αρχίζω και χάνω κιλά, και από την άλλη είχα πάρα πολλά νεύρα. Με αποκορύφωμα μια νύχτα, ενώ παίζαμε χαρτιά έγινα πολύ επιθετικός μέχρι να χτυπήσω έναν άνθρωπο, επικράτησε μια τρέλα, μαλώνω στο δρόμο, φτάνω στο ραδιόφωνο, γίνομαι επιθετικός ακόμη και με τη σύντροφο μου,  δεν καταλάβαινε ότι είμαι εγώ.  Τότε βλέπει στις ενδείξεις του φαρμάκου ότι γράφει ότι υπάρχει περίπτωση να σας ανοίξει νευρώνες του εγκεφάλου σας που δεν τους ξέρατε, και εκεί παθαίνω σοκ. Το πέταξα και είπα δεν με ενδιαφέρει πλέον να χάσω κιλά” είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ