Βούρκωσε ο Γιώργος Λιάγκας: «Όταν πέθανε ο πατέρας μου, ο Στηβ Κακέτσης μου κρατούσε όλο το βράδυ το χέρι»

Συγκινησιακά φορτισμένος ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, στη σημερινή εκπομπή (19/5), με αφορμή τον θάνατο του επιχειρηματία,  Στηβ Κακέτση.

Ο παρουσιαστής θέλησε να μιλήσει για το πώς γνωρίστηκαν και το πώς ήρθαν κοντά. Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως όταν δούλευε στο “Alter”, τον πήρε τηλέφωνο ο Σταμάτης Μαλέλης προκειμένου να τον δει για μία θέση στον “Alpha”: «Μου είχε κλείσει ραντεβού, περίμενα 4 ώρες, δεν με βλέπει ποτέ. Πάω δεύτερη μέρα, περίμενα, δεν με βλέπει ο Μαλέλης ποτέ. Την τρίτη μέρα είπα με κοροϊδεύει. Πήγα τρίτη φορά, με βλέπει και μου είπε ότι υπάρχει κενό 6-7 να κάνω εκπομπή.

Το μεσημέρι είχε εκπομπή η Δρούζα και είχε καλεσμένο τον Κακέτση, ως πρόεδρο των νυχτερινών μαγαζιών. Περιμένω έξω από το πλατό και βγαίνει ο Κακέτσης. Του συστήθηκα και του είπα ότι πρέπει να κάνω δοκιμαστικό για να με προσλάβουν. “Μήπως μπορείτε να μου δώσετε μια συνέντευξη; Αλλά δεν θα μιλήσουμε για τα μαγαζιά“. Τον παρακάλεσα και μου λέει “θα ‘ρθω“. Μπαίνουμε, κάθεται και του κάνω συνέντευξη. Ήταν τότε που είχε πρωτοχωρίσει με την Άντζελα. Τον συγκινώ, βουρκώνει μιλώντας για την Άντζελα, παίρνει η Άντζελα Δημητρίου στον αέρα και μιλάνε 20 λεπτά για τα προσωπικά τους. Την επόμενη μέρα είχε κάνει 40% η εκπομπή και υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο. Για αυτό λέω ότι κάποιοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου για κάποιον λόγο».

«Δεν πήγα να τον δω και ζητώ συγγνώμη, δεν μπορούσα να τον δω, είναι λάθος. Δεν είμαι τόσο δυνατός. Όταν πέθανε ο πατέρας μου, ο Στηβ ήταν ο άνθρωπος που μου κρατούσε όλο το βράδυ το χέρι» είπε στο τέλος βουρκωμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ