Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Τα τρυφερά φιλιά στην Μύκονο

Τις διακοπές της στην Μύκονο συνεχίζει να απολαμβάνει η Βίκυ Καγιά μαζί με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα δύο τους παιδιά Μπιάνκα και Κάρολο. Το ζευγάρι μπορεί να είναι μαζί αρκετά χρόνια όμως ο έρωτάς τους παραμένει δυνατός.

Οι δύο τους ξεκουράζονται μαζί με τα παιδιά τους στο νησί των ανέμων και η κάμερα του Mykonos Live Tv απαθανάτισε το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές. Η Βίκυ Καγιά, ο Ηλίας Κρασσάς, η Μπιάνκα και ο Κάρολος βρίσκονταν σε μαγαζί εστίασης στο κοσμοπολίτικο νησί και το μοντέλο με τον επιχειρηματία δεν μπορούσαν να κρύψουν την αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Οι δύο τους αντάλλασσαν τρυφερά φιλιά και μάλιστα κάποια στιγμή η Βίκυ Καγιά φίλησε και το χέρι του συζύγου της, εκφράζοντάς του την αγάπη της.

Πριν από λίγες ημέρες η κάμερα του Mykonos Live Tv είχε καταγράψει και πάλι το μοντέλο και παρουσιάστρια. Τότε η Βίκυ Καγιά χαλάρωνε στην Ψαρρού μαζί με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και καλούς τους φίλους, ενώ φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετη καθώς χόρευε στην θάλασσα. Το πασίγνωστο μοντέλο φυσικά και ήταν καλοντυμένο ακόμη  και στην παραλία, φορώντας ένα ολόσωμο πράσινο μαγιό, το οποίο συνδύασε με σκουλαρίκια κρίκους, ένα βραχιόλι και γυαλιά ηλίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ