Μαρία Μενούνος: Η πρώτη βόλτα με την κόρη της στο Μπέβερλι Χιλς

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει η Μαρία Μενούνος καθώς απέκτησε, μέσω παρένθετης μητέρας, την κόρη της Αθηνά Αλεξάνδρα, έπειτα από μία δεκαετή προσπάθεια με τον σύζυγό της Κέβιν Αντεργκάρο.

Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια αγαπά τα social media και από την στιγμή που κράτησε στην αγκαλιά της το μωρό της, μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της. Πριν από λίγες ώρες η Μαρία Μενούνος έκανε μία νέα ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ της στο instagram, μαζί με τον σύζυγό της, τον πατέρα της και την νεογέννητη κόρη της.

Όπως αποκάλυψε η σταρ εχθές βγήκαν την πρώτη τους βόλτα, η οποία δεν έχει να κάνει με κάποιο ραντεβού στον γιατρό, στο Μπέβερλι Χιλς. Οι τέσσερις τους αρχικά πήγαν να καταθέσουν τα απαραίτητα χαρτιά για να αποκτήσει διαβατήριο η Αθηνά Αλεξάνδρα και έπειτα γευμάτισαν σε γνωστό ελληνικό εστιατόριο.

Η Μαρία Μενούνος δημοσίευσε μία φωτογραφία τους και ένα βίντεο. Στην λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: «Η πρώτη μας εξόρμηση εκτός των ραντεβού με τον γιατρό! Πήγαμε την Αθηνά στο Μπέβερλι Χιλς για να υποβάλει την αίτηση διαβατηρίου της και να γευματίσουμε στην Avra! Τι ωραία μέρα. Ο Παππού της είναι πάρα πολύ κολλημένος μαζί της τώρα. Είναι το πιο χαριτωμένο πράγμα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

«Η Αθηνά είναι το μωρό-θαύμα μας. Είμαι τόσο ευγνώμων γι’ αυτήν. Αισθάνομαι καλύτερα απ’ ό,τι θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι ευφορία. Τόσα χρόνια ένιωθα ότι κάτι μου λείπει. Πήγαινα σε παιδικά πάρτι και στεναχωριόμουν, διότι ήθελα κι εγώ να αποκτήσω τη δική μου οικογένεια. Πλέον νιώθω τόσο γειωμένη, σαν να ξέρω πια πού ακριβώς ανήκω» εξομολογήθηκε η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια στην συνέντευξη που είχε δώσει για να ανακοινώσει τον ερχομό της κόρης της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ