Βίκυ Καγιά: Η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση – «Για να καταλάβεις σε τι κατάσταση βρίσκομαι»

Μία μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση αποφάσισε να κάνει η Βίκυ Καγιά. Το μοντέλο και παρουσιάστρια άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της, φέρνοντάς τα στο φυσικό τους. Σε δηλώσεις της στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, μίλησε και για την απόφασή της να κάνει την συγκεκριμένη αλλαγή.

Σχετικά με την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της είπε: «Έφερα τα μαλλιά μου στο φυσικό μου, έβγαλα και τις ανταύγειες. Δεν βάφω τα μαλλιά μου πια, για να καταλάβεις σε τι κατάσταση βρίσκομαι. Είμαι μια χαρά με την αποχή μου από την τηλεόραση, μου αρέσει που είμαι τηλεθεάτρια πλέον».

Ερωτηθείσα για τη δήλωση του Βαγγέλη Χαρισόπουλου, ο οποίος είπε ότι η αλλαγή παρουσιάστριας στο «Shopping Star» δεν έκανε καλό στο porject, η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Είπε έτσι όντως; Τον ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί είναι πολύ τιμητικό και γλυκό. Χαίρομαι που είπε και πολύ ωραία λόγια για τη συνεργάτιδά του αυτή τη στιγμή. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, όταν έχεις συνηθίσει κάτι και αλλάζει, μπορεί να πάει καλά, μπορεί να πάει κακά. Συμβαίνουν αυτά».

Αναφερόμενη στο «Shopping Star» και το «GNTM», εξήγησε ότι: «Τον έκλεισα αυτόν τον κύκλο. Τους έκλεισα, τους άφησα πίσω μου με αγάπη, σεβασμό και μόνο με καλά συναισθήματα».

«Δεν μπορώ να δώσω χρονικό όριο και περιθώριο για το πότε θα επιστρέψω στην τηλεόραση. Θα δούμε, δεν βιάζομαι, δεν υπάρχει κάτι στο πρόγραμμα και στα σκαριά», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ