Άντζελα Δημητρίου: «Προσπαθούν να την βλάψουν με οποιοδήποτε τρόπο», λέει η δικηγόρος της

Σάλος έχει προκληθεί μετά την συνέντευξη που παραχώρησε η Άντζελα Δημητρίου στο περιοδικό ΟΚ! και στην οποία αποκάλυψε το παρασκήνιο του τσακωμού με την κόρη της και τον γαμπρό της. Σήμερα (1/2) στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε η δικηγόρος της γνωστής τραγουδίστριας, Βασιλική Καπερνάρου, για τα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και τους Όλγα Κιουρτσάκη και Φώτη Λώση.

«Η κυρία Δημητρίου είναι βαθιά στενοχωρημένη, είναι θλιμμένη δεν περίμενε ποτέ ότι θα φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο. Αλλά δεν πίστευε ποτέ τι συμπεριφορές της επιφύλασσαν η κόρη της και ο γαμπρός της, με αποκορύφωμα τις συμπεριφορές που εισέπραξε κατά την περιοδεία της στην Αμερική.

Η κυρία Δημητρίου υπέστη μία τραγική και άθλια συμπεριφορά, η κόρη της και ο γαμπρός της απομακρύνθηκαν με εντολή της παραγωγής, διότι δημιουργούσαν εντάσεις και φασαρίες.

Παρά την στάση που κράτησε σεβόμενη το γεγονός ότι πρόκειται για την κόρη της, συντηρείται και προχωράει μία κατάσταση οπού η άλλη πλευρά εξακολουθεί να την κατασυκοφαντεί, να την διασύρει, να δημιουργεί εντυπώσεις σε συνεργάτες της και ανθρώπους της δουλειάς της», σημείωσε η κα Καπερνάρου.

«Προσπαθούν να τη βλάψουν με οποιοδήποτε τρόπο και να παρουσιάσουν την κατάσταση εντελώς αλλοιωμένη, αφού εν προκειμένω μιλάμε για μία γυναίκα που έχει δώσει την ζωή της από πάρα πολλές απόψεις για να μην τους λείπει τίποτα και για να προσπαθεί συνεχώς να μεριμνά και να καλύπτει όλες τις ανάγκες τους», πρόσθεσε η δικηγόρος της Άντζελας Δημητρίου.

«Ήθελαν και πήγαν στην Αμερική για διακοπές»

Ακόμα, είπε ότι: «Το περιστατικό με το νερό είναι μία ελάχιστη ένδειξη της συμπεριφοράς που δέχθηκε. Της έκαναν ξεκάθαρα bullying! Ανέφερε επιφανειακά ορισμένες από τις εκφράσεις και μάλιστα τις πιο ελαφριές. Ήθελαν και πήγαν στην Αμερική για διακοπές.

Είναι ποτέ δυνατόν η κυρία Δημητρίου να ανάγκαζε τον γαμπρό της να κλείσει την κερδοφόρα επιχείρηση για να κάνει τι; Ένας ενήλικας παντρεύεται, κάνει οικογένεια και ακούει τι του λέει η πεθερά του και αντί να αξιοποιήσει το γεγονός ότι πλέον γίνεται γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου και να την κάνει ακόμα πιο κερδοφόρα;».

«Η κυρία Δημητρίου θα μπορούσε ήδη να είχε κινηθεί νομικά, δεν το έπραξε γιατί σέβεται απόλυτα τον θεσμό της μητρότητας και κυρίως τον ρόλο της ως μητέρα της κόρης της. Η κυρία Δημητρίου δεν ανακίνησε το ζήτημα ούτε γύρισε πίσω και άφησε να διαρρέουν λεπτομέρειες», τόνισε η κα Καπερνάρου.

Επίσης, ανέφερε πως: «Όταν κάποια στιγμή κλείνει η κάνουλα και όταν πλέον δεν έχεις κάποιο να σου εξυπηρετεί τις ανάγκες, πρέπει με κάποιο τρόπο να διεγείρεις το ενδιαφέρον. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να σταματήσει μια παρασκηνιακή παραφιλολογία και κάποιες παρασκηνιακές επαφές που την προσβάλλουν, την κατασυκοφαντούν και της δημιουργούν θέματα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ