Victoria’s Secret: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από “Άγγελο” – Οι ακραίες μέθοδοι αδυνατίσματος

Σοκαριστικές καταγγελίες κάνει ο πρώην Άγγελος της Victoria’s Secret, Έριν Χέδερτον, για τις πιέσεις που δεχόταν όταν εργαζόταν για την εταιρεία εσωρούχων και τα δραστικά μέτρα που λάμβανε για να συνεχίσει να ταιριάζει με το ιδεώδες.

Ο πρώην Άγγελος που συνεργάστηκε με τη Victoria’s Secret από το 2010-2013, συζήτησε την εμπειρία της στη διάρκεια εμφάνισής της σε επερχόμενο επεισόδιο του podcast “Fallen Angel”, όπου αποκάλυψε ότι αναζήτησε βοήθεια από διαιτολόγο που της συνταγογράφησε φάρμακα για να χάσει βάρος στη διάρκεια που συνεργαζόταν με την εταιρεία.

Σύμφωνα με την 32χρονη Χέδερτον, αισθανόταν ότι τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν όταν έγινε 25 ετών. “Ήταν ένα συγκεκριμένο σημείο όπου ό,τι κι αν έκανα απλώς δεν έφερνε τα ίδια αποτελέσματα. Ήμουν λίγο πιο γεμάτη. Εκ των υστέρων, αυτό είναι απλώς βιολογία και πώς λειτουργεί το σώμα. Δεν έχεις το ίδιο μέγεθος όταν είσαι 18 και όταν είσαι 25” είπε μεταξύ άλλων ο πρώην Άγγελος της εταιρείας εσωρούχων.

Αν και πλέον αναγνωρίζει τη ζημιά από τις πιέσεις της εικόνας του σώματος, εκείνη τη στιγμή είπε ότι γυμναζόταν έντονα σε μια προσπάθεια να ταιριάζει στο ιδανικό μοντέλο. Αναζήτησε επίσης τελικά βοήθεια από έναν “διατροφολόγο αστέρων”, με το μοντέλο να θυμάται ότι ο γιατρός της είχε συνταγογραφήσει ένα χάπι αδυνατίσματος που μοιάζει με αμφεταμίνη και ενέσεις ορμονών αφού του ζήτησε να τη βοηθήσει να χάσει βάρος.

Victoria's Secret Έριν Χέδερτον

“Αρχισα αυτό το χάπι διαίτης που αποκαλείται φεντερμίνη, (είδος αμφεταμίνης που ερεθίζει το κεντρικό νευρικό σύστημα -νεύρα και εγκέφαλο, που αυξάνει τον καρδιακό παλμό) που αργότερα ο γιατρός μου το χαρακτήρισε “λουτρό μεθαμφεταμίνης”, φέρεται να είπε η Χέδερτον σύμφωνα με το Cosmopolitan.

Ο γιατρός παράλληλα της πρότεινε να δοκιμάσει κάτι άλλο που είχε δοκιμάσει με επιτυχία άλλο μοντέλο, προσθέτει η Χέδερτον που σημειώνει ότι άρχισε να παίρνει μία ορμόνη, η οποία αποκαλείται χοριακή γοναδοτροπίνη, που παράγεται στη διάρκεια της εγκυμοσύνης. “Άρχισα σαν διαβητική να κάνω ενέσεις στο στομάχι κάθε πρωί” είπε.

Από τότε που έφυγε από τη Victoria’s Secret, η Χέδερτον είπε ότι δούλεψε πολύ με το θέμα της συγχώρεσης καθ δεν έχει καθόλου πίστη ότι αυτοί οι άνθρωποι νοιάζονταν το παρμαικρό γι’ αυτήν. Όπως σημείωσε, αν και πλέον δεν είναι εξοργισμένη με την εταιρεία, ήθελε να μοιραστεί την ιστορία της με την ελπίδα να βοηθήσει άλλους. “Επαναλαμβάνω την ιστορία μου γιατί δεν θέλω να έχει κανείς διατροφική διαταραχή να μισεί το σώμα του” είπε, σύμφωνα με το People.

Victoria's Secret Έριν Χέδερτον

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Χέδερτον μίλησε για την εικόνα του σώματος και τις πιέσεις που αντιμετώπισε όταν εργαζόταν Victoria’s Secret, καθώς παλαιότερα σε συνέντευξη με το TIME είχε πει ότι της είχαν ζητήσιε στις δύο τελευταίες επιδείξεις να χάσει βάρος. ΑΝ και προσπάθησε να αποκτήσει τα ιδανικά των Αγγέλων, στο τελευταίο σόου της το σώμα της δεν άντεχε πλέον. Έτσι, αποφάσισε να φύγει από την εταιρεία γιατί δεν άντεχε να συνεχίζει να προσποιείται ότι η εμφάνισή της μπορούσε να αποκτηθεί εύκολα και απλά και ότι “όλοι μπορούσαν να το κάνουν αυτό”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ