Rosie Huntington-Whiteley: Οι δηλώσεις σχετικά με τη Victoria’s Secret

H Rosie Huntington-Whiteley αποτελεί έναν από τους πιο εμβληματικούς αγγέλους της εταιρείας εσωρούχων Victoria’s Secret.

Κατά τη διάρκεια της πορείας της στο modelling, το 34χρονο μοντέλο περπάτησε και πρωταγωνίστησε σε πολλές πασαρέλες του γνωστού brand. Αυτό το γεγονός συνέβαλε στην εκτόξευση της καριέρας της, καθιστώντας την ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα του πλανήτη. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρόσφατες αποκαλύψεις της, δεν βλέπει πλέον θετικά εκείνες τις εποχές.

Σε μια συνέντευξή της στη The Sunday Times, η Huntington-Whiteley αναφέρθηκε στην περίοδο που εργαζόταν ως μοντέλο για το συγκεκριμένο brand. Έχει αλλάξει πλήρως τη γνώμη της για τη Victoria’s Secret, όπως αποκάλυψε η ίδια. “Ήταν πραγματικά μια πολύ διαφορετική εποχή. Αυτό είναι ιδιαίτερα παράξενο, καθώς όλα αυτά συνέβησαν πριν από 11 χρόνια. Έχουν αλλάξει όμως πολύ τα πράγματα”, δήλωσε σχετικά με όσα έζησε στις πασαρέλες της εταιρείας.

“Πιστεύω ότι η Victoria’s Secret έχασε το τρένο τα τελευταία χρόνια”, πρόσθεσε. Η σύζυγος του ηθοποιού Jason Statham συνέχισε λέγοντας ότι στη σημερινή εποχή οι γυναίκες ζητούν κάτι διαφορετικό από μία μάρκα. Τα στερεότυπα έχουν σπάσει και έχουμε αφήσει πίσω μας τις εταιρείες που δεν μπορούν να συμβαδίσουν με τους νέους ρυθμούς. Δεν καταναλώνουμε πληθώρα αγαθών με άλογο τρόπο, αλλά ψάχνουμε τις λεπτομέρειες που κρύβονται πίσω από το κάθε brand. Αναζητούμε λοιπόν χαρακτηριστικά όπως inclusivity, ηθική και βιωσιμότητα σε όλους τους τομείς.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ