Βέρτης: Η συνάντηση με τον Βασίλη Καρρά – «Είμαι πολύ αισιόδοξος»

Πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο ΥΤΟΝ κάνει απόψε (17/11) ο Νίκος Βέρτης και ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. «Δεν με θέλει καμία, είναι επιλογή μου. Με ρωτάνε για γάμο και οικογένεια, όταν κάνω αυτό το βήμα θέλω να είμαι εκεί. Να μην κάνω τη ζωή που κάνω τώρα. Να μεγαλώσω τα παιδιά μου και να είμαι εκεί. Θέλω να κάνω οικογένεια. Έχω σκεφτεί να αποσυρθώ αλλά εδώ δουλεύουν 220 οικογένειες» ανέφερε.

«Κάνω την προσευχή μου και εκεί τελειώνουν όλα. Μου ζεσταίνει την καρδιά μου και με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Όταν με πιάνει η ζήλια και η πονηριά και όλα τα αρνητικά συναισθήματα η πίστη με συνεφέρνει» σημείωσε.

«Στην Ολλανδία, όταν ήθελαν μέσα στην τάξη να με προσβάλλουν, με έλεγαν Έλληνα. Με τη δική μου αντίδραση όμως το έκοψαν, κατάλαβαν ότι είμαι περήφανος για την καταγωγή μου» είπε.

«Αυτό ένιωσε αυτό έκανε η Άλκηστις. Η λέξη χοντρή υπάρχει και δεν θα τη διαγράψουμε από το λεξιλόγιό μας. Κι εγώ όταν βάζω κιλά, λέω: είμαι χοντρός. Πειράζω τον εαυτό μου. Οποιαδήποτε λέξη χρησιμοποιεί κανείς, είναι η οπτική που θα τη δεις. Είναι ο τρόπος που παρουσιάζεις κάτι», δηλώνει ο Νίκος Βέρτης.

«Συνάντησα προχθές τον Βασίλη. Είναι σε καλή κατάσταση. Κάτσαμε μαζί μια ωρίτσα, γελάσαμε και είδα έναν άνθρωπο που με τη δυναμική του μυαλού του θα αποκρούσει τα πάντα. Είμαι πολύ αισιόδοξος» ανέφερε σχετικά με την υγεία του Βασίλη Καρρά.
Σε ερώτηση για τα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε πρόσφατα η Δέσποινα Βανδή για τις στυλιστικές της επιλογές στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, ο Νίκος Βέρτης απαντά: «Καθένας κάνει αυτό που νιώθει. Αν δω κάτι που δεν μου αρέσει, δεν θα το κρίνω. Θα το κρατήσω για μένα».

«Δεν διαφωνώ στο να μπει η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να βγουν τα θρησκευτικά. Η θρησκεία εννοείται πως πρέπει να είναι επιλογή αλλά κάποιοι πρόγονοί μας, όχι πολύ παλιά, πολέμησαν για τη θρησκεία. Θα πρέπει να σεβαστούμε έστω αυτές τις ψυχές», σχολιάζει ο Νίκος Βέρτης για το θέμα που προέκυψε τις προηγούμενες ημέρες με τη δήλωση της ηθοποιού, Θέμιδας Μπαζάκα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ