Νίκος Βέρτης: Δεν είπα κάτι για να υποβιβάσω την γυναίκα – Τι απαντά για τη δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στο Cosmoradio. Ο γνωστός τραγουδιστής κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στη δήλωση που είχε κάνει πριν από κάποιο καιρό και είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

«Ο εγωισμός μας, πάντα μας φωνάζει να δείξουμε το πόσο πουλήσαμε. Εμένα δεν με ενθουσιάζει αυτό. Για μένα είναι προτιμότερο να πάω σε μια συναυλία και να υπάρχουν 100 άτομα από κάτω και να περάσω μαγικά, παρά να πάω σε μια συναυλία με 100.000 κόσμο και να μην περάσω ωραία» τόνισε ο Νίκος Βέρτης.

Μιλώντας για την άρνησή του να συμμετέχει ως κριτής σε talent show, ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε πως: «Αυτό που είχα αναφέρει είναι ότι όταν λες “όχι” σε ένα πράγμα, θα πρέπει το όχι σου να έχει την ισχύ με όσα λεφτά και να σου δώσουν. Αν υποκύπτεις στο χρήμα, σε κάτι που νιώθεις ότι δε μπορείς να κάνεις… Δεν πρέπει να το κάνεις αυτό, πρέπει να κάνεις μόνο αυτό που νιώθεις. Αν νιώσω ότι θέλω να το κάνω αυτό, θα το κάνω».

Αναφορικά με την δήλωση που είχε κάνει για το ποια στοιχεία του αρέσει να έχει μία γυναίκα, ο Νίκος Βέρτης εξήγησε ότι: «Δεν είναι κακό. Κάποιοι άνθρωποι έχουν διαφορετική άποψη σε κάτι. Στη δήλωση που έκανα τότε, είπα κάτι που αρέσει σε μένα, δεν είπα κάτι για να υποβιβάσω τη γυναίκα. Θα δείξω στη γυναίκα που είμαι μαζί, ότι επειδή μου μαγειρεύει είναι υποδεέστερη; Εγώ την περίοδο της σαρακοστής μπαίνω στην κουζίνα και μαγειρεύω δυο φορές τη μέρα. Αυτό τι με κάνει λοιπόν; Με κάνει κατώτερο;».

Όσον αφορά τη σχέση του με την θρησκεία, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Δεν είμαι καλός χριστιανός, μη το παίζουμε άγιοι, αλλά πιστεύω και με βοηθάει η θρησκεία πάρα πολύ».

Υπενθυμίζεται πως στη δήλωσή του που είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων, ο Νίκος Βέρτης είχε πει: «Μου αρέσει η γυναίκα να είναι γυναίκα, μην το πάρετε αρνητικά. Δεν θέλω να φανεί σκληρό, αλλά μου αρέσει να έχει κάποια στοιχεία από την μητέρα μου. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μία μητέρα που μου μαγειρεύει δύο φαγητά την ημέρα, σηκώνομαι μου στρώνει το κρεβάτι, πετούσα τα παπούτσια μου και εκείνη μου τα μάζευε, με μάλωνε, οι άνδρες θέλουμε η γυναίκα που είναι δίπλα μας, να έχει λίγο από τα στοιχεία της μητέρας μας».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ